24.6 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου 0-1: Νέο χαρακίρι για τον ΠΑΟΚ που έσπασε τα δοκάρια []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ανώτερος ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του και ηττήθηκε από την Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα με 1-0. Οι Ρουμάνοι αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο για σχεδόν 50 λεπτά, ωστόσο η ομάδα του Λουτσέσκου παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά και τις δύο πρώτες αγωνιστικές της League Stage του UEFA Europa League.

Στην φορτισμένη συναισθηματικά Τούμπα, λόγω της επετείου του δυστυχήματος των Τεμπών (04/10), ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς μόλις στο 9′ με τον Μπάμπα, που με την δυνατή κεφαλιά του ανάγκασε τον Ταρνοβάνου να πραγματοποιήσει δύσκολη απόκρουση.

Στο 28ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όταν έπειτα από σέντρα του Σάστρε, οι Τάισον και Μπάμπα δεν μπόρεσαν να εκτελέσουν σωστά. Η μπάλα στρώθηκε στον Ντεσπόντοφ με τον Βούλγαρο να σημαδεύει το δοκάρι της ρουμάνικης εστίας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απείλησε ξανά στο 39′, όταν ο Κωνσταντέλιας κατέβασε υπέροχα την μπάλα για τον Τάισον, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ρουμάνο κίπερ.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως, η Στεάουα βρήκε εκείνη το γκολ και «πάγωσε» την Τούμπα. Ο Ολάρου απέφυγε τον Μιχαηλίδη και μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε στον Μπιρλιγκέα κι εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας την πρώτη ευκαιρία στο 52′ όταν ο Τάισον έστρωσε με το κεφάλι στον Ντεσπόντοφ που εξαπέλυσε έναν κεραυνό με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Οι ισορροπίες στο ματς άλλαξαν τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Ολάρου έπεσε στο έδαφος ζητώντας φάουλ και έπιασε την μπάλα με τα χέρια, με συνέπεια να αντικρίσει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να πιέζει την εστία της Στεάουα με τον Ταρνοβάνου να κρατάει την ομάδα του όρθια τόσο στο 62′ στην κεφαλιά του Οζντόεφ, όσο και στο 97′ στην κεφαλιά του Μιχαηλίδη. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει για ακόμα ένα ματς και παραμένει δίχως βαθμό στο φετινό UEFA Europa League.

Συνθέσεις:ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε (70′ Ζίβκοβιτς), Καμαρά (70′ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (83′ Σορετίρε), Τάισον, Τσάλοφ (70′ Τισουντάλι).ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταρνοβάνου, Ραντούνοβιτς, Ποπέσκου, Ντάγουα, Κρέτσου, Λιξάντρου (45’+6′ Εντζουμά), Τσουτ, Ολάρου, Τανάσε (65′ Ποπέσκου), Μπαλούτσα (46′ Μικουλέσκου), Μπιρλιγκέα (79′ Αλχάσαν)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό