30.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΠΑΟΚ – Ο θρυλικός Μίροσλαβ Κλόζε χαρακτήρισε «συναρπαστικό» τον Στέφανο Τζίμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια σημαντική πρόκληση έχει μπροστά του ο Στέφανος Τζίμας ο οποίος αφήνει προσωρινά την Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί στο επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου για λογαριασμό της Νυρεμβέργης.

Ο 18χρονος επιθετικό παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην γερμανική ομάδα ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, η οποία μεταξύ άλλων έχει στην τεχνική της ηγεσία έναν θρύλο του γερμανικού ποδοσφαίρου και μια σωστή «μηχανή» των γκολ. Ο λόγος φυσικά για τον Μίροσλαβ Κλόζε ο οποίος την τελευταία οκταετία, έχοντας κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων (με 16 γκολ) κλήθηκε να κάνει δηλώσεις για το πρότζεκτ του Στέφανου Τζίμα που θα δοκιμαστεί τη νέα χρονιά από την Νυρεμβέργη μιλώντας με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο.

«Μιλήσαμε με τον Τζίμα και μπόρεσα να του δείξω τι σχεδιάζαμε να κάνουμε ως σύλλογος. Υπήρχαν πολλές καλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Τζίμα, οπότε είμαι περήφανος που επέλεξε εμάς. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ποδοσφαιριστή. Εκτός από τον Τζούλιαν Κάνια, δεν είχαμε άλλον επιθετικό», ήταν τα λόγια του 46χρονου Γερμανού με καταγωγή από την Πολωνία, τεχνικού.

Την σεζόν που μας πέρα, ο ελπιδοφόρος επιθετικός πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚσε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας και τέσσερα γκολ ενώ φυσικά πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας με τον επικό τρόπο που ήρθε για τον «δικέφαλο του βορρά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό