26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΠΑΟΚ: Νέο κρούσμα κορονοϊού – Έφτασε τα 13!

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Ακόμα ένα κρούσμα κορονοϊού ανιχνεύθηκε σε παίκτη του «Δικέφαλου»

Με τουλάχιστον οκτώ παίκτες θετικούς στον κορονοϊό και τον Κάρτερ εκτός λόγω τραυματισμού, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μγάλη ανησυχία για το τι θα γίνει στις προσεχείς ανμετρήσεις.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αναβολή του προημιτελικού Κυπέλλου Προμηθέας-ΠΑΟΚ στην Πάτρα στις 27 Δεκεμβρίου, με τους ανθρώπους της διοίκησης να έχουν ήδη αποστείλει σχετικό αίτημα από την Παρασκευή. 

Η αναβολή του προημιτελικού Κυπέλλου Προμηθέας-ΠΑΟΚ στην Πάτρα στις 27 Δεκεμβρίου πιθανώς να οδηγηθεί εξίσου σε αναβολή με τη διοίκηση να έχει ήδη στείλει το σχετικό αίτημα.

Το πιο αμφίβολλο είναι το ματς με την Ιγκοκέα, όπου μπορει να έχει ομάδα ο Άρης Λυκογιάννης να συμπληρώσει δεδομένης της υποχρεωτικής καραντίνας αλλά οι συγκεκριμένοι παίκτες να έχουν μόλις μια προπόνηση.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: 

«Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco διαγνώστηκε ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή της ομάδας. Η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό