16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Εκτός έμειναν οι Αουγκούστο, Λύρατζης και Τσαούσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης (8/12) στις προπονήσεις και μετρούν αντίστροφα για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση τους κόντρα στην Καλαμάτα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά το διήμερο ρεπό που πήραν ολοκληρώνοντας τη μίνι προετοιμασία στην Κύπρο. Εκτός προπόνησης έμειναν οι Αουγκούστο, Λύρατζης και Τσαούσης, αλλά και οι τρεις αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία στην Κύπρο ολοκληρώθηκε και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη βάση του και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τετάρτης (07.12), με ένα πρόγραμμα που ήταν αφιερωμένο στο επιθετικό κομμάτι.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια τακτικής, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, το άλλο έκανα εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Οι Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης και Ντόουγκλας Αουγκούστο δούλεψαν ατομικά και σταδιακά θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό