15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0: Ο 16χρονος Τζίμας καθάρισε με δύο γκολ για τον Δικέφαλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 16χρονος Στέφανος Τζίμας πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας σε πέντε λεπτά και καθάρισε για τον ΠΑΟΚ Β’ που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ Β’ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στη Super League 2, επικρατώντας της Αναγέννησης Καρδίτσας 2-0 στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος είναι μόλις 16 ετών και με δύο γκολ σε πέντε λεπτά, το πρώτο μάλιστα με υπέροχο πλασέ μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει τα καρέ του Γκέκα, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε και αυτή τις στιγμές της. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Β’ έχει έντεκα βαθμούς και συνεχίζει στην πρώτη θέση, ενώ η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη παραμένει στους έξι βαθμούς.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (81′ Νινούα), Μπράντονιτς (90+3′ Δαρέλας), Σπυράκος (66′ Σμυρλής), Μελετίδης (46′ Χατζηστραβός), Πανίδης (66′ Τζίμας).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα (77′ Μπάλλας), Βερνάρδος, Τσβετάνοφ, Αθανασιάδης (77′ Γιάκος).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Ηρακλής – Παναθηναϊκός Β’ 2-3

Σάββατο 26 Νεομβρίου

ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
Απόλλων Λάρισας – ΑΕΛ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Ηρακλής Λάρισας – Διαγόρας
Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός
Θεσπρωτός – Βέροια
Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου της Super League 2

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό