20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πανόπουλος: Εργαζόμαστε νυχθημερόν στην ανάπτυξη του Chaos

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον περασμένο Νοέμβριο η Spyros Panopoulos Automotive έδωσε στη δημοσιότητα renderings φωτογραφίες του Chaos, όπως και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, το οποίο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 2.049 και 3.065 άλογα, με την τιμή του να ξεκινά από τα 5,5 εκατ. ευρώ και να φτάνει έως τα 12,5 εκατ. ευρώ.2Ο Πανόπουλος με story του στο προφίλ του στο Instagram έκανε σήμερα γνωστό πως τη περίοδο αυτή εργάζονται “ημέρα και νύχτα” στο εσωτερικό και στα ηλεκτρικά του Chaos, αλλά για την ώρα δεν ανακοινώνει το πότε θα γίνει επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.3Συγκεκριμένα έγραψε:Καλημέρα!
Σε όλους τους φίλους που στέλνουν μήνυμα για την πρόοδο του Chaos και δεν προλαβαίνω να απαντήσω προσωπικά.
Το αυτοκίνητο δουλεύεται στο εσωτερικό και ηλεκτρικά. Και κάνει γρήγορη πρόοδο σε σχέση με την ποιότητά του. Δουλεύουμε όσες περισσότερες ώρες μπορούμε μέρα και νύχτα.
Αποφασίσαμε να μην βάλουμε φωτογραφίες online για αυτό και δεν βλέπετε στη σελίδα μας κάτι καινούργιο μέχρι να είναι έτοιμο, παρά μόνο την ημέρα της παρουσίασης, όπου θα υπάρχει live από την σελίδα μας όπως και από τηλεοπτικά κανάλια αντίστοιχα.
Το πότε θα παρουσιαστεί θα ενημερωθείτε επίσης από τα μέσα και από το προφίλ μου. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα ανταμείψει την υπομονή και επιμονή μας/σας.
Αναλυτικές λεπτομέρειες για το Chaos μπορείς να διαβάσεις στο ακόλουθο άρθρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό