26 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της η Λάνα Ντελ Ρέι – Η τελετή και το παράξενο επάγγελμά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lana Del Rey είναι επίσημα παντρεμένη καθώς παντρεύτηκε με τον ξεναγό Jeremy Dufrene την Πέμπτη – μόλις ένα μήνα μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου τους.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους δίπλα στο νερό στο Des Allemandes της Λουιζιάνα – στην ίδια προβλήτα όπου ο Dufrene πραγματοποιεί τις δημοφιλείς περιηγήσεις του με βάρκα στο βάλτο.

Σε νέες φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά η DailyMail, η 39χρονη δημιουργός του Born To Die φαίνεται να περπατά στο διάδρομο με τον πατέρα της Robert Grant με μια ανθοδέσμη στο χέρι.

Η Lana έδειχνε λαμπερή με ένα λευκό νυφικό και τα μαλλιά της φορμαρισμένα με μια σγουρή αλογοουρά που πέρναγε πάνω από τον έναν ώμο. Το κλασικό φόρεμα είχε μια κομψή λαιμόκοψη με βολάν, μια φουσκωτή φούστα και μια λιτή ουρά που έσερνε στο διάδρομο με χαλίκι.

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της Lana Del Rey και ο δεύτερος του Dufrene. Η τραγουδίστρια γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα δύο παιδιών το 2019, προτού εντοπιστεί να κρατιέται χέρι-χέρι μαζί του στις 25 Αυγούστου στην Αγγλία.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν η Λάνα εμφανίστηκε στο Buku Music + Art Project στη Λουιζιάνα τον Μάρτιο του 2019. Έκανε μια από τις περιοδείες της με σκάφος ενώ βρισκόταν στην πόλη. «Όταν επισκέφτηκε ξανά την περιοχή τον Μάιο για να εμφανιστεί στο Hangout Fest, ήταν και οι δύο single και επανασυνδέθηκαν», αποκάλυψε πηγή στη DailyMail.com.

«Είδε τη χρυσή του ευκαιρία και της ζήτησε να βγουν και από τότε είναι μαζί. Λατρεύει τους ηλικιωμένους άντρες». Η σχέση της με τον Τζέρεμι αρχικά ανησύχησε τους φίλους της που ήταν πεπεισμένοι ότι θα ανακάλυπταν κάτι ύποπτο για τον χωρισμένο πατέρα τριών παιδιών. Σύντομα όμως κατάλαβαν ότι της φέρεται καλά και της δίνει αυτό που «χρειάζεται» από έναν σύντροφο.

Το περίεργο επάγγελμά του

Κατά τη διάρκεια της αρχικής περιοδείας της Λάνα με αλιγάτορες το 2019, είχε μοιραστεί φωτογραφίες με τους θαυμαστές της στο Instagram και στο Facebook. Στη λεζάντα, η ποπ σταρ έγραφε: «Ο Τζέρεμι είναι καπετάνιος στο Arthur’s Air Boat Tours x». Ένα από τα στιγμιότυπα την έδειχνε να κάθεται δίπλα του με τη γλώσσα έξω καθώς τη βοηθούσε να διευθύνει το σκάφος.

Εμφανίστηκε επίσης στο φόντο μιας φωτογραφίας με τις φίλες της κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Προώθησε έντονα τον τόπο εργασίας του στην ανάρτηση της, κοινοποιώντας μια φωτογραφία της πινακίδας του Arthur’s Air Boat Tours και τον αριθμό τηλεφώνου της εταιρείας.

Ο Τζέρεμι δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με τη Λάνα στο δικό του Instagram, γράφοντας: «Ποτέ δεν ξέρω ποιον μπορώ να συναντήσω στις περιοδείες μου, αλλά είναι πάντα απόλαυση @lanadelrey».Έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένος δίπλα στη μελαχρινή καλλονή της φωτογραφίας καθώς πόζαραν με τα χέρια τους τυλιγμένα δίπλα στα βαλτώδη νερά.

Η σελίδα του ξεναγού στο Instagram – η οποία είναι πλέον ιδιωτική – είναι γεμάτη με βίντεο από τις αλληλεπιδράσεις του με τους άγριους αλιγάτορες που κυβερνούν το Bayou des Allemandes, το οποίο συχνά αναφέρεται ως «Πρωτεύουσα του Σύμπαντος των Γατόψαρων». Ο ίδιος έχει ονόματα για κάθε αλιγάτορα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό