18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παντρεύτηκε παρουσιαστής του ΣΚΑΪ στην Ηλεία! Ο ρομαντικός γάμος και το γαμήλιο πάρτι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Ηλεία, σε μία καταπληκτική τοποθεσία παντρεύτηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη γνωστός παρουσιαστής του ενημερωτικού τομέα του ΣΚΑΪ. 

Ο λόγος για τον Νίκο Ανδρίτσο ο οποίος ένωσε τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του Γιούλη Παπακίτσου σε ένα υπέροχο σκηνικό στην Ηλεία.

Εκεί ήθελε το ζευγάρι να ζήσει την ομορφότερη στιγμή του, γνωρίζοντας πως μπορεί να ήταν αρκετά δύσκολο για τους αγαπημένους του φίλους να ταξιδέψουν μέχρι εκεί.

Εκείνοι όμως δεν έδωσαν και πολλή βάση στην απόσταση από Αθήνα αφού ήθελαν να συμμετάσχουν στη χαρά του ζευγαριού.

Όπως ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Αλεξία Κουλούρη, η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Νίκος Υποφάντης, η Εύα Αντωνοπούλου αλλά και πολλοί ακόμα στενοί συνεργάτες του γαμπρού στον ΣΚΑΪ.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της το οποίο είχε μακριά ουρά και πέπλο ενώ και ο γαμπρός έδειχνε πολύ ευτυχισμένος, έχοντας επιλέξει για την περίσταση ένα μπλε κουστούμι.

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε γαμήλιο πάρτι με τους νεόνυμφους να του δίνουν να καταλαβαίνει σε χορό και τραγούδι μέχρι το πρωί και τους καλεσμένους του να γλεντάνε μέχρι το πρωί.

Δείτε φωτογραφίες από την ομορφότερη μέρα της ζωής του:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό