26 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Παντρεύτηκαν Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι; – Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα φωτογραφία της Τέιλορ Σουίφτ στη σουίτα του Travis Kelce στο Arrowhead Stadium έχει γίνει viral στα social media – και οι θαυμαστές του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι είναι απόδειξη ότι έχουν παντρευτεί κρυφά.

Ένας θαυμαστής των Chiefs μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες από μια περιήγηση στο στάδιο Arrowhead στο TikTok και συμπεριέλαβε μια φωτογραφία της σουίτας του Kelce στο στάδιο των 76.000 θέσεων των νικητών του Super Bowl για το 2024.

Φαίνεται ότι ο Kelce έχει πλέον κρεμάσει μια φωτογραφία της Swift να παίζει σε μια συναυλία του Eras tour στη σουίτα του ενόψει της επερχόμενης σεζόν του NFL.

Η εν λόγω φωτογραφία έγινε αναπόφευκτα viral μεταξύ των τεράστιων θαυμαστών της Swift – με τους ίδιους να κάνουν ζουμ στην εικόνα και να εικάζουν το νόημα πίσω από αυτήν.

«Συγγνώμη αλλά αυτοί οι δύο είναι παντρεμένοι. Δεν θα το ανακοινώσουν ποτέ και δεν χρειάζεται να το κάνουν», είπε ένας θαυμαστής στο X.

Ένας άλλος έγραψε: «Αυτό είναι πολύ “ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ”. Ένας διαφορετικός θαυμαστής είπε απλά: «Βασιλιάς και Βασίλισσα».

Η Swift και ο Kelce δημοσιοποίησαν τη σχέση τους όταν η τραγουδίστρια κάθισε σε αυτή τη σουίτα με τη μαμά του Travis, Donna, τον περασμένο Σεπτέμβριο, επευφημώντας το αστέρι του NFL καθώς κέρδιζαν τους Chicago Bears.

Συνολικά, παρακολούθησε 13 αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν του NFL και μάλιστα επέστρεψε από το Τόκιο μετά τις ημερομηνίες του Eras Tour για να τον επευφημήσει για τη νίκη στο Super Bowl στο Λας Βέγκας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό