18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πανσέληνος στους Ιχθύς και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο πριν  αποχαιρετήσουμε ουσιαστικά  το καλοκαίρι  και υποδεχτούμε το φθινόπωρο και με την φθινοπωρινή ισημερία, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους  Ιχθύς, μια Πανσέληνος που θα μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή με την ψυχή και τα όνειρα μας.

Η Πανσέληνος τους Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 21/09 στις 02:54 π.μ. στους  Ιχθύς (28ο19’), ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αγάπη θυσία, το Θείο, , το παρασκήνιο, τα όνειρα, το συλλογικό ασυνείδητο,  τα βάθη της ψυχής μας αλλά και την ψυχική μας υγεία, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι τις 2 τελευταίες ημέρες  , καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 5ο 35’ του Σταθερού Λέοντα, είναι στην ίδια μοίρα που πραγματοποιήθηκε τη Νέα Σελήνη στις 07/09 στο ζώδιο της Παρθένου και ουσιαστικά έρχεται να ολοκληρώσει τα θέματα που είχαν ξεκινήσει.

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον  (3ος -9ος ) στον άξονα της Αντίληψης και της επικοινωνίας, γεγονός που έρχεται να φωτίσει ακόμα πιο έντονα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, κενά που μπορεί να υπάρχουν σε θέματα δικαιοσύνης, αλλά και την λειτουργία των Σχολείων και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Η ανοιχτή όψη συνόδου που σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Άρη θα μας βάλει σε νέους ρυθμούς ενώ παράλληλα θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο διπλωμάτες και να διεκδικούμε με άλλο τρόπο αυτό που μας αξίζει.

Η όψη τριγώνου   που σχηματίσει την ίδια ημέρα ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, ενισχύει τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες οι οποίες θα είναι και το δυνατό μας διαπραγματευτικό χαρτί. Βέβαια θα υπάρξουν και αυτοί που, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα παρασυρθούν σε αρνητικές σκέψεις και υπονομευτικές ενέργειες.

Από σαράντα κύματα αυτές τις ημέρες περνάνε και οι διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς η ανασφάλεια που έχει δημιουργήσει η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Κρόνο, θα μεγεθυνθεί από τις απρόβλεπτες ανατροπές που θα φέρει η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, που θα πραγματοποιηθεί μετά από 2 ημέρες.

Ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος με τον Ωροσκόπο μας δίνει το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να συμπεριφερθούμε με σοβαρότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, και το ταξίδι στο όνειρο και στο μέλλον που μας ωθεί η ανοικτή όψη συνόδου που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό, όταν θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας στις πραγματικές τους διαστάσεις να βρεθούμε απέναντι από σημαντικές αποκαλύψεις.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 4ο 04’ των Ιχθύων  και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 11ο 25’ του Καρκίνου μας ωθεί για άλλη μια φορά να ασχοληθούμε σοβαρά με τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και τις Πατρίδας.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

 Η καθημερινότητα μου αλλάζει και εγώ πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα σε αυτές τις αλλαγές, ενώ για να πετύχω αυτά που θέλω πρέπει να μάθω να χρησιμοποιώ τις διαπραγματευτικές μου ικανότητες, ενώ πρέπει να είμαι προετοιμασμένος και για σημαντικές αποκαλύψεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Ιχθύες τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κοιτάξετε μέσα στην ψυχή σας και να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Επίσης, πολύ σημαντικό για εσάς είναι να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δείτε με ιδιαίτερη προσοχή τις  κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ θα πρέπει να είστε έτοιμοι και για σημαντικές ανατροπές σε αυτές τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στους νέους επαγγελματικούς σας στόχους έχετε εστιάσει την προσοχή σας αυτές  τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας και να εξιδανικεύσετε την επαγγελματική σας ζωή. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βάλετε στόχους που αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χαμόγελο της αισιοδοξίας επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας για το μέλλον , και θα σας δείξει ότι όλα μπορούν να συμβούν εάν το θέλετε. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι μια νέα αρχή προϋποθέτει να έχετε κλείσει τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Με τους κρυφούς σας φόβους θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις  ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα μεγεθύνει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας,  ιδιαίτερα σε ότι αφορά  τα οικονομικά σας, γεγονός που θα σας κάνει πιο προσεχτικούς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας αναγκάσει να ξεκλειδώσετε τα κρυμμένα κουτάκια της ψυχής σας και να κοιτάξετε κατάματα ότι σας έχει φοβίσει στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Τις σχέσεις σας κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, προσωπικές και επαγγελματικές, και να παλέψετε για όσες έχουν πραγματική αξία για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο στην δουλειά σας εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 6ο Ηλιακό σας οίκο , θα μεγεθύνει το άγχος που έχετε ήδη στην δουλειά σας, ενώ στην προσπάθεια σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες και τις καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας δεν θα διστάσετε να κάνετε και ορισμένες στιγμές πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ρομαντικό σας πρόσωπο θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, και θα βοηθήσει αρκετούς από εσάς να εκφραστείτε μέσω της Τέχνης.  Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αυτές τις ημέρες να δείτε την ερωτική σας ζωή μέσα από ροζ γυαλιά, με αποτέλεσμα οι ανατροπές που θα υπάρξουν σε αυτή τις επόμενες ημέρες να σας αιφνιδιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας αλλά και τα συναισθήματα σας θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα στρέψει την προσοχή σας στα  ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και τα συγγενικά σας πρόσωπα, τα οποία είναι πιθανό να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Το μυστικό είναι να κοιτάξετε μέσα στα βάθη της ψυχής σας και να δείτε τι είναι αυτό που σας μπλοκάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των φιλικών και των επαγγελματικών σας συζητήσεων με τον περιγραφικό  σας λόγο. Παράλληλα όμως, κατά τη διάρκεια της επιρροής της, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγείτε γιατί θα υπάρχουν στιγμές που δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις αξίες σας και να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε, ότι έχει πραγματικά αξία (συναισθηματική και υλική) για εσάς. Επίσης, δεν θα διστάσετε να κάνετε όμορφα δώρα στους αγαπημένους σας για να τους ευχαριστήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού δικαίως θα είναι στραμμένα επάνω σας.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, σε όψη συνόδου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, έχοντας δίπλα σας πάντα τους δικούς σας ανθρώπους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό