23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο φετινός Αύγουστος, κάθε άλλο παρά ήρεμος μήνας διακοπών είναι, αφού καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων που μας συγκλονίζουν. Η Πανσέληνος του Αυγούστου, κάθε άλλο παρά ρομαντική θα είναι, αφού έρχεται να ολοκληρώσει ένα κύκλο γεγονότων που ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα.

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος  θα πραγματοποιηθεί στις 04:35 π.μ. στην 19ο 21’ του Σταθερού Υδροχόου, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ιδεολογία, τις ομάδες , την αμφισβήτηση, την επανάσταση ιδιαίτερα χωρίς αιτία, αλλά και τον ανθρωπισμό , επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί τα τέλη του 2ου δεκαημέρου  καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 23ο 58’ του Παρορμητικού  Καρκίνου, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις παρτίδα, την οικογένεια, τα συναισθήματα μας αλλά και την ακίνητη μας περιουσία.

Ποια στοιχεία είναι αυτά που κάνουν αυτή την Πανσέληνο τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή; Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα των αξιών μου (2ο – 8ο ) με όση τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μας λέει με τον πιο έντονο και πιεστικό τρόπο ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τις αξίες μας, και δούμε την ζωή μας από μια άλλη οπτική. Φυσικά αυτό δεν θα γίνει με τον πιο εύκολο και ομαλό τρόπο, αφού μια σειρά ξαφνικών και ανατρεπτικών γεγονότων θα είναι αυτή που θα μας αναγκάσει να μεταμορφωθούμε.

Καθοριστικό ρόλο στην συναισθηματική πίεση και στην ανασφάλεια που νιώθουμε, παίζει η συμμετοχή του ανάδρομου Κρόνου, σε όψη συνόδου με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, ο οποίος μας αναγκάζει να τις καταστάσεις γύρω μας με ψυχρή λογική και απαλλαγμένοι από κάθε συναισθηματική εμπλοκή.

Άλλωστε, λίγες ημέρες πριν, η όψη τετραγώνου που σχημάτισε με τον Άρη από το ζώδιο του  Ταύρου, μας έμαθε με τον πιο αυστηρό τρόπο, να μην βιαζόμαστε και να μάθουμε να λειτουργούμε με τους κανόνες των άλλων, έστω και αν είναι κάτι που δεν μας αρέσει, και μας περιορίζει.

Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης της  Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα που προηγήθηκε, μας ανάγκασε να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις συναισθηματικές μας σχέσεις.

Ενώ, η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο ανάδρομος Πλούτωνας με τον Ωροσκόπο, θα ενισχύσει την ένταση στις προσωπικές μας σχέσεις, εξαιτίας των χειριστικών συμπεριφορών μας.

Εκτός όμως από τις δύσκολες, υπάρχουν και τα θετικά στοιχεία αυτής της Πανσελήνου τα οποία έρχονται να λειάνουν λιγάκι το σκηνικό και να ομαλοποιήσουν όσο γίνεται την ατμόσφαιρα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, λίγες ώρες πριν, θα προσπαθήσει να αναζωπυρώσει την ερωτική μας ζωή.

Τέλος η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ποσειδώνας με τον Ωροσκόπο, θα μας βοηθήσει να πλησιάσουμε τους άλλους γύρω μας και να ασχοληθούμε με τα ζητήματα που τους απασχολούν με μεγαλύτερη ευαισθησία.

Αστρικά αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 25ο 11’ του Παρορμητικού Αιγόκερω  και θα επηρεάσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού  (Κριούς , Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 29ο 48’ των Μεταβλητών Διδύμων.

Στη σύνθεση Αστρικού και Τροπικού χάρτη, η Αστρική Πανσέληνος γίνεται επάνω στην όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Τροπικός Ωροσκόπος με τον Τροπικό Πλούτωνα, μας δείχνει ότι υπάρχουν έντονα παιχνίδια εξουσίας, τα οποίας εξαιτίας και της συμμετοχής του Αστρικού Κρόνου, μας δείχνουν ότι θα γίνουν ακόμα πιο σκληρά, κερδίζοντας στο τέλος, από  το μέγεθος των αποκαλύψεων, ο πιο ισχυρός.

Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Άρης με την Τροπική Αφροδίτη θα ανεβάσει τους τόνους στις ερωτικές μας σχέσεις.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Όσο δύσκολο και αν είναι πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στην ζωή μου και να προχωρήσω, γιατί διαφορετικά θα με εξαναγκάσουν οι συνθήκες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος  του Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Στους φίλους και στην  κοινωνική σας ζωή θα ρίξετε όλη σας την προσοχή  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό, κάποιοι από εσάς να έχετε και μια επαγγελματική πρόταση μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια σχέση που τόσο καιρό θεωρούσατε φιλική να γίνει ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Στους επαγγελματικούς σας στόχους ρίξει όλο σας το βάρος  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε από μια συνεργασία που δεν σας ταιριάζει και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε την επανάσταση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, και να βάλετε με ενθουσιασμό σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, είστε από τους τυχερούς, αφού θα ζήσετε αυτές τις ημέρες έντονες ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά πιεστικές θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Καρκίνους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ανασφάλειες σας, τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές, αναγκάζοντας σας να τις κοιτάξετε κατάματα. Κάντε την αυτοκριτική σας, και θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φαντάζεστε.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας ήρθε η ώρα να πάρετε  εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, και αυτό το μήνα, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στις προσωπικές σας και επαγγελματικές σας σχέσεις και θα σας ωθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας. Η διάλυση μιας συνεργασίας ή ένας ξαφνικός χωρισμός θα είναι η αφορμή για να κάνετε το επόμενο βήμα, το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά στην ευτυχία και στην επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, σας φέρει νέες υποχρεώσεις στη δουλειά σας , με αποτέλεσμα να μεγεθύνει το άγχος που έτσι κι αλλιώς έχετε, καθώς είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε κάτω από πίεση χρόνου. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον εαυτό σας, την σωματική και την ψυχική σας υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Τον έρωτα κάτω από το φως του φεγγαριού θα αναζητήσετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  θα μεγεθύνει την επιθυμία σας να προβάλλετε την πιο δημιουργική σας πλευρά, και να βάλετε σύντομα σε εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδια σας. Σε προσωπικό επίπεδο, το πάθος θα επανέλθει στην ζωή των δεσμευμένων, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα καλοκαιρινό έρωτα κάτω από το φως του φεγγαριού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικογένεια σας θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής σας  αυτές τις ημέρες. Η  Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας, αλλά και τα θέματα ενός ακινήτου, ενώ είναι πιθανό η συμπεριφορά ενός συγγενικού σας προσώπου να σας προβληματίσει. Επίσης, η συμπεριφορά του συντρόφου σας μπορεί να είναι ένας λόγος που η διάθεση σας θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδιαφέρουσες στιγμές ζείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι ανοίγετε μπροστά σας ένας κύκλος σημαντικών επαγγελματικών συζητήσεων ξεκινά, ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις, είτε είστε σε διακοπές είτε όχι. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να συναντήσετε και άτομα του κοντινού περιβάλλοντος που έχετε να δείτε καιρό και περάσετε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε  εσείς  οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε υλικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά σας κεκτημένα. Ωστόσο, πριν ριχτείτε στην μάχη θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια επαναξιολόγηση και να δείτε τι και ποια άτομα είναι σημαντικά για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθείτε εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να πάρετε με σοβαρότητα, σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να σπάσετε τα δεσμά με ότι σας κρατάει πίσω και να νιώσετε και πάλι ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από διάφορες δεσμεύσεις και πιεστικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά κουρασμένοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα ενισχύσει την επιθυμία σας να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και σιγά σιγά να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα. Στην προσπάθεια σας αυτή είναι πιθανό να κινηθείτε παρασκηνιακά, ενώ το άγχος σας για το μέλλον δεν σας αφήνει να χαρείτε τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, θα πρέπει να προστατεύσετε τα μυστικά σας, ώστε να μην αποκαλυφθούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό