20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανσέληνος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πρώτη Πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού, η αλλιώς Πανσέληνο της Φράουλας  θα απολαύσουμε το τριήμερο  του Αγίου Πνεύματος.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί στις 04/06 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Ιουνίου,  στο ζώδιο του Τοξότη στην 13ο 18’ στις 06:41 π.μ. σε ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα ταξίδια, την επέκταση, την ανώτερη γνώση , την φιλοσοφία, την δικαιοσύνη, το εξωτερικό, την ηθική, τα Μ.Μ.Ε., θα επηρεάσει κυρίως  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.  Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 21ο 43’ των Διδύμων.

Η  Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της Θυσίας – Υπηρεσίας (6ος -12ος ), θα μας ωθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας στα θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία, τις εργασιακές σχέσεις, και τον Στρατό. Η όψη συνόδου του Ερμή με τον Ουρανό στον 12ο οίκο, θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν, από την άλλη πλευρά όμως μας παραπέμπει και σε μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες οι οποίες μαγειρεύονται εδώ και καιρό.

Άλλωστε  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια όψη που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη την διαπλοκή αλλά και τις συμφωνίες μεταξύ των ισχυρών.

Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Δία, ενισχύει ακόμα περισσότερο την υπερβολή , γι’ αυτό και καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε  να πρυτανεύσει η λογική.

Επίσης, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, εφόσον θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην ζωή μας.

Ενώ η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Δήμητρα με τον Ποσειδώνα, για άλλη μια φορά μπορεί να μας παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις, οι οποίες σύντομα θα διαψευσθούν. Ιδιαίτερα, αυτές τις ημέρες που βρισκόμαστε στην χώρα μας σε προεκλογική περίοδο, αυτή η όψη είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα λανθασμένα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, έχει και θετικά στοιχεία τα οποία μας βοηθάνε να δούμε την ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να παλέψουμε για αυτά που θεωρούμε σημαντικά για εμάς.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Δίας με τον Βόρειο Δεσμό, υπόσχεται ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία είμαστε πλασμένοι. Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, ενισχύει τον ενθουσιασμό μας και μας βοηθάει να παλέψουμε για τους στόχους και τα όνειρα μας.

Ενώ η  όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Χείρωνα, μας υπόσχεται ότι μέσα από τη γνώση μπορούμε να ξεπεράσουμε τα τραύματα του παρελθόντος.

Αστρικά η Πανσέληνος  θα πραγματοποιηθεί στην 19ο 07’ του Σκορπιού  και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς, Υδροχόους) που  έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου,  ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 27ο 32’ του Ταύρου, σε όψη συνόδου με την Τροπική Νέα Σελήνη του Μαΐου.

Στην σύνθεση των δύο αυτών χαρτών θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή, στην όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Αστρική Πανσέληνος με την τροπική σύνοδο Ερμή – Ουρανού, η οποία μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά και ατυχήματα στον αέρα,  ή εντάσεις με τους γείτονες,  τα οποία και απευχόμαστε.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Άρης με τον Τροπικό Χείρωνα, είναι πιθανό να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα φαινόμενα της ενδοοικογενειακής βίας.

Επίσης, η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Τροπικός Άρης με τον Αστρικό Κρόνο , είναι πιθανό να ενισχύσει την αναβλητικότητα μας, γεγονός που σε κάποιους μπορεί να λειτουργήσει προστατευτικά, ενώ σε κάποιους άλλους όχι.

Σε ότι αφορά την χώρα μας, αυτή η Πανσέληνος γίνεται πολύ κοντά στον Άρη της Ελλάδος, οπότε το κλίμα μπορεί να είναι λιγάκι τεταμένο.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Η δύναμη είναι γνώση, γι’ αυτό πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε επαγγελματική διαπραγμάτευση ή  απόφαση καλό θα ήταν πρώτα εμείς να γνωρίζουμε πολύ καλά τι ζητάμε και που θέλουμε να πάμε.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ από αυτήν την Πανσέληνο είναι

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα εστιάσετε την προσοχή σας εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με μεγαλύτερη προσοχή τόσο τις σχέσεις σας με τους άλλους τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα χαρτιά σας κρυφά, και να μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας, ακόμα και στους πιο κοντινού σας ανθρώπους, μέχρι αυτά να μπουν σε τροχιά υλοποίησης. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας τόσο στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας, τα οποία ζητούν άμεσες λύσεις, όσο και στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην ικανότητα σας να ρισκάρετε και να βάζετε σε εφαρμογή τις πιο ανατρεπτικές λύσεις, αλλά και στα όρια που μπορείτε να βάζετε στους δικούς σας ανθρώπους. Άλλωστε έχετε και την βοήθεια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Είτε το θέλετε, είτε όχι, εσείς οι Τοξότες είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας κάνει πιο τολμηρούς και διεκδικητικούς στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ωστόσο, καλό θα ήταν, ως καλοί μαθητές, να έχετε μελετήσει με προσοχή το κάθε σας βήμα, γιατί ο Κρόνος από τους Ιχθύς, λάθη δεν συγχωρεί. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζωδίου του Λέοντα σας βοηθάει να δείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ σας υπόσχεται ότι στο παιχνίδι του έρωτα είστε νικητές.

ΙΧΘΥΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας και τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγείτε μπροστά και να δείξετε σε όλους ποιος είστε και που μπορείτε να φτάσετε. Άλλωστε η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας, από την μια πλευρά σας βοηθάει να δείξετε σε όλους το σοβαρό σας πρόσωπο, ενώ από την άλλη πλευρά, απαιτεί από εσάς να δουλέψετε με πειθαρχία και μεθοδικότητα, και να αναλάβετε νέες ευθύνες. Όσο και αν νιώθετε αυτή τη στιγμή ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος ή ότι δεν παίρνετε την επιβράβευση που σας αξίζει, θα πρέπει να θυμάστε ότι ο Κρόνος τους καλούς μαθητές στο τέλος τους επιβραβεύει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό