20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανσέληνος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ζωή μας τα πράγματα που μας δίνουν χαρά, είναι ο έρωτας, η δημιουργικότητα, οι φίλοι και κάθε τι που μπορεί να μας ενισχύσει την φλόγα και την επιθυμία μας για ζωή. Η φετινή Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα ή αλλιώς η Πανσέληνος του χιονιού, έχει ως στόχο να μας οδηγήσει την ζωή μας σε νέα μονοπάτια, και να μας ωθήσει να δούμε την ζωή μας με άλλη ματιά.

Ποιες ιδιαιτερότητες κρύβει αυτή η Πανσέληνος;

Αρχικά, το φεγγάρι του Φεβρουαρίου  για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 05/02 στις 20:28 μ.μ., στο ζώδιο του Λέοντα (16ο 40’), σε ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με τον έρωτα, την χαρά , την λάμψη, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, την ηγεσία, την ομορφιά της ζωής, την  μεγαλοψυχία και τα τυχερά παιχνίδια, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπους της για την Αθήνα είναι στην 19ο 00’ της Παρθένο, ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο κυρίως το στρατό,  την δημόσια υγεία, τις εργασιακές σχέσεις και την εργασία.

Η όψη αντίθεσης  Ήλιου – Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στο άξονα της δημιουργίας (5ο– 11ο) με την συμμετοχή του Ουρανό, σε όψη τετραγώνου, είναι προάγγελος ξαφνικών αλλαγών στις ερωτικές, φιλικές και κοινωνικές μας σχέσεις και συναναστροφές. Το ερώτημα όμως είναι πόσο ξαφνικές θα είναι αυτές οι αλλαγές, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς αυτή η Πανσέληνος είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 08/11/2022 στο ζώδιο του Ταύρου στην ίδια μοίρα, αλλά και με την επόμενη Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 05/05/2023.

Η ένταση στις σχέσεις, πυροδοτείτε και από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει λίγες ώρες νωρίτερα η Αφροδίτη με τον Άρη, μια όψη που θα κάνει ακόμα πιο έντονη την μάχη των φύλων, και θα βγάλει στην επιφάνεια τις διαφορές που τόσο καιρό κρύβανε κάτω από το χαλάκι όσα ζευγάρια δεν θέλανε να δουν τι πραγματικά συμβαίνει στην σχέση τους και μένανε από συνήθεια ή από το φόβο της μοναξιάς.

Από την άλλη πλευρά η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα , μας υπόσχεται ότι θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες και τα μελλοντικά μας σχέδια. Ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, δεν θα μας αφήσει στο παράπονο, καθώς υπόσχεται ότι η ερωτική μας ζωή μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και ένας κεραυνοβόλος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του στην ζωή μας.

Ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα , θα μας βοηθήσει να πάρουμε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον, ενώ μπορεί να μας φέρει απέναντι από σημαντικές αποκαλύψεις.

Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η Πανσέληνος είναι πιθανό να προκαλέσει έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ σε ότι αφορά την χώρα μας, μιας και επηρεάζει άμεσα τον χάρτη της Ελλάδας, είναι προάγγελος μιας χρονιάς με πολλές εξελίξεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και στις σχέσεις μας με τους γείτονες.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 22ο 00’ του Καρκίνου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπου ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου είναι στην 24ο 50’ του Λέοντα.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών κυριαρχούν η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Ήλιος με τον Τροπικό Ερμή και τον Πλούτωνα, θα μας οδηγήσει να αλλάξουμε εντελώς τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιδρούμε στις διάφορες καταστάσεις, εξαιτίας των σοβαρών αποκαλύψεων που θα έρθουν μπροστά μας.

Ενώ από την άλλη πλευρά, το Αστρικό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη έχει και την συμμετοχή του Τροπικού Ουρανού, ενισχύει ακόμα περισσότερο το αίτημα για αλλαγές σε όλες τις σχέσεις, ερωτικές και επαγγελματικές για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού.

Ενώ η όψη συνόδου που σχηματίσει ο Αστρικός Δίας με την Τροπική Αφροδίτη θα μεγεθύνει ακόμα περισσότερο τις εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις που προκαλεί η όψη τετραγώνου της Τροπικής Αφροδίτης με τον Τροπικό Άρη.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Το πλήρωμα του χρόνου για τις αλλαγές που έπρεπε να κάνουμε στην ερωτική μας ζωή και στις σχέσεις μας και διστάζαμε έφτασε. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας κάθε τι παλιό και φθαρμένο και να κοιτάξουμε μπροστά, όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα της ζωής μας τόσο το καλύτερο θα είναι για εμάς.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον  Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Προτεραιότητα σας  αυτές τις ημέρες για εσάς τους Κριούς θα είναι ο έρωτας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε όσα σχέδια δεν μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα και να κάνετε μια νέα αρχή ξαφνικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να αναθερμάνουν την σχέση τους με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοί είναι πιθανό να ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά για εσάς τους  Ταύρους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να προκαλέσει πολλές εντάσεις και ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κόψετε τους δεσμούς από πράγματα και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά , θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό εξαιτίας εξωγενών παραγόντων να υπάρξουν και ξαφνικές αλλαγές στην ατζέντα σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες με τον σύντροφο σας οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν και σε χωρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πορτοφόλι σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, για κάποιους μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα μελλοντικά θα είναι προς όφελος σας, ενώ σε κάποιους άλλους μπορεί να φέρει απρόσμενα έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα περάσει από σαράντα κύματα. Όσες σχέσεις στηρίζονται σε γερές βάσεις θα βγουν αλώβητες.

ΛΕΩΝ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά είναι δικός σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στην σχέση σας με τους άλλους. Το τέλος μιας συνεργασίας ή ένα νέο ξεκίνημα θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε ξαφνικά την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Ενώ, σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας ξαφνικά, δίνοντας τέλος σε μια σχέση που δεν είχε να σας προσφέρει κάτι παραπάνω και κρατούσατε από συνήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος που έχετε για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήστε τα μελλοντικά σας σχέδια, προστατεύοντας παράλληλα τα κεκτημένα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, και να αλλάξετε την εικόνα σας, η αφορμή για αυτή σας την αλλαγή μπορεί να είναι ένας καυγάς με τον σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον φιλικό σας κύκλο και την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και να επαναπροσδιορίσετε τι θέλετε εσείς από τους άλλους. Επίσης, αρκετοί από εσάς μπορεί να δεχτείτε μια απρόσμενη πρόταση για να ασχοληθείτε με τα κοινά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση, ξαφνικά να γίνει ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις φιλοδοξίες αλλά και μέλλον σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση, ή ένα ξαφνικό γεγονός στην δουλειά σας μπορεί να σας  οδηγήσει να κάνετε στροφή στην καριέρα σας και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από ότι σας κρατάει πίσω και να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Αφορμή μπορεί να είναι ένας ξαφνικός χωρισμός ή ένα πρόσωπο που θα μπει ξαφνικά στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα μελλοντικό σας σχέδιο, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βρείτε ξαφνική λύση σε μια Νομική ή γραφειοκρατική σας υπόθεση που ήταν σε εκκρεμότητα από το φθινόπωρο. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας καθώς το κλίμα ανάμεσα στον σύντροφο και στην οικογένεια σας μυρίζει μπαρούτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τους εσωτερικούς σας φόβους θα έρθετε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι  εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους ή σε μια οικονομική υπόθεση του συντρόφου σας και αυτό μπορεί να σας γεμίσει με άγχος, ωστόσο, δεν πρέπει να φοβάστε γιατί η λύση θα έρθει ξαφνικά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή με τον σύντροφο σας, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο φόβου και ανασφάλειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις σχέσεις σας με άλλο μάτι θα δείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει αιφνιδιαστικές αλλαγές στις επαγγελματικές σας σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες χρόνων μπορεί να διαλυθούν ξαφνικά, ενώ κάποιες άλλες μπορεί να ξεκινήσουν την στιγμή που δεν το περιμένατε.  Σε ότι αφορά την σχέση σας με τον σύντροφο σας, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να δοκιμαστεί αρκετά.

ΙΧΘΥΣ

Στην δουλειά σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα αρκετοί από εσάς να αναλάβετε νέες ευθύνες οι οποίες θα σας γεμίσουν με άγχος.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, καθώς εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος σας νιώθει παραμελημένο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό