23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο φετινός Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες με κάποιο τρόπο κορυφώνονται με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού. Άλλωστε, κάτω από το φως του φεγγαριού οι καταστάσεις που βιώνουμε, αλλά και τα συναισθήματα μας,  μεγεθύνονται.

Στις 20/10 και συγκεκριμένα στις 17:56 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Κριού (27ο 26’), ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Εγώ και τα νέα ξεκινήματα, και θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι επίσης στην 11ο 45’ του Κριού.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτήν την Πανσέληνο τόσο ξεχωριστή;

Αρχικά, είναι μια Πανσέληνος που επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, όχι μόνο εξαιτίας των ζωδίων που πραγματοποιούνται (Κριός = Εγώ- Ζυγός= οι Άλλοι), αλλά γιατί, πραγματοποιείται σε 1ο-7ο (άξονας των σχέσεων). Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο έντονα εξαιτίας της συμμετοχής του Άρη σε όψη συνόδου με τον Ήλιο, και της όψης τετραγώνου που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, πιέζοντας  μας ουσιαστικά να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές μας σχέσεις και στις συνεργασίες μας, χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Άλλωστε η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια λίγες ημέρες μετά, είναι μια όψη που μπορεί να μας ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές και έντονη βία.

Την κατάσταση έρχεται να ισορροπήσει η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, που θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, και θα μας βοηθήσει να  προωθήσουμε τα σχέδια μας, έχοντας σημαντική βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινωνικό μας κύκλο.

Ενώ, η ανοιχτή όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο, υπόσχεται θετικές εξελίξεις και σταθεροποίηση σε ότι αφορά τις εργασιακές υποθέσεις.

Πολύ σημαντική, κυρίως για τα οικονομικά μας, είναι και η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ωροσκόπο, μια όψη που θα δώσει σημαντικές οικονομικές ανάσες αλλά και κάποιες ελαφρύνσεις σε ότι αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν.

Αστρικά, η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 3ο 16’ του Κριού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 17ο 36’ των Ιχθύων, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Το σημείο κλειδί στον Αστρικό χάρτη της Πανσελήνου είναι  Άρης,  ο οποίος βρίσκεται στην 29ο 10ο της Παρθένου, και  ουσιαστικά θα πυροδοτήσει τα θέματα που είχε φωτογραφήσει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιήθηκε στον άξονα Παρθένου- Ιχθύ σε αυτή τη μοίρα.

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, η Πανσέληνος αυτή εξαιτίας του τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα, αλλά και της Έριδας είναι πιθανό να βγάλει φαινόμενα βίας, έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, αλλά και μια έξαρση των ιώσεων.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

αφήνω στην άκρη τους συναισθηματισμούς και προχωράω σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, χωρίς τύψεις, όταν αυτά ολοκληρωθούν θα νιώσω πιο ελεύθερος.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Δικαίως είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  για άλλη μια φορά σας πιέζει να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και να κάνετε μια αρχή, κυρίως σε ότι αφορά τις συνεργασίες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να ελέγξετε το θυμό σας και την ζήλεια που μπορεί εσκεμμένα, να σας προκαλεί ο σύντροφος σας, στην προσπάθεια του να τραβήξει την προσοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα βγάλει στην επιφάνεια το άγχος που έχετε για το επαγγελματικό σας μέλλον. Ενώ, οι πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν στην δουλειά σας, καθώς και η ένταση που υπάρχει αυτές τις ημέρες, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε εκρήξεις θυμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την ευκαιρία να ξεχωρίσετε έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια, σε άτομα του φιλικού σας κύκλου, τα οποία θα σας βοηθήσουν να τα υλοποιήσετε. Ενώ, θα είστε από τους τυχερούς, καθώς θα ζήσετε έντονες στιγμές στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την εικόνα σας με κάθε τρόπο θα πρέπει να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ρίχνοντας ουσιαστικά τους τίτλους τέλους σε μια επαγγελματική συνεργασία που εδώ και καιρό μόνο κακό κάνει στην εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι η οικογένεια σας πιέζει και προσπαθεί να σας χειραγωγήσει συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Έτοιμοι για δράση είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Κριού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα, εκμεταλλευόμενοι τις διπλωματικές σας ικανότητες θα προχωρήσετε και στην τακτοποίηση ορισμένων υποθέσεων που ήταν σε εκκρεμότητα για καιρό. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να έχει και ευχάριστες εξελίξεις και για την συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                   

Τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το συναισθηματικό σας άγχος, αλλά και τους φόβους που έχετε για τα οικονομικά σας, εξαιτίας κάποιων ξαφνικών εξόδων. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να αντιδράσει.

ΖΥΓΟΣ

Τις σχέσεις σας με τους άλλους ήρθε η ώρα να δείτε  εσείς οι  Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού  στον 7ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δώσετε τέλος, σε σχέσεις και συνεργασίες που διατηρούσατε από ανασφάλεια, και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. Αυτοί που αξίζουν να είναι δίπλα σας θα είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δουλέψετε κάτω από πίεση χρόνου, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, προστατεύστε τα μυστικά σας, ιδιαίτερα όσα αφορούν κρυφές ερωτικές ιστορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενθουσιασμένοι και αρκετά βιαστικοί είστε  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη την αναβλητικότητα, και να αναπτύξετε τα πάθος τα σχέδια σας στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ είναι πιθανό, να πιέσετε και ορισμένα άτομα από το φιλικό σας κύκλο να σας βοηθήσουν. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας, ενώ είναι πιθανό να συγκρουστείτε και με συγγενικά σας πρόσωπα τα οποία νιώθετε ότι για αρκετό καιρό σας εκμεταλλευόταν. Πολύ σημαντικό για εσάς, είναι να διαχειριστείτε τις εκρήξεις του θυμού σας, γιατί μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο τις απόψεις σας, κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων. Ενώ, με ιδιαίτερο ζήλο θα δουλέψετε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΙΧΘΥΣ

Το μαχητικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα επαγγελματικά σας κεκτημένα, και να δείξετε στους προϊσταμένους σας ότι είστε αναντικατάστατοι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε περιττές σπατάλες, στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή του ερωτικού σας συντρόφου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό