14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πανσέληνος στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρώσει ο Ήλιος το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς ή αλλιώς η Πανσέληνος του Λύκου, η οποία θα μας βοηθήσει να δούμε με πιο καθαρή ματιά τους τομείς της ζωής μας που πρέπει να μεταμορφώσουμε.

Στις 18/01 στις 01: 48 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς ή αλλιώς η Πανσέληνος του Λύκου στην 27ο 50’ του Καρκίνου , θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στη 8ο 57’ του Σταθερού Σκορπιού, είναι δηλαδή μια Πανσέληνος που έχει έντονο το στοιχείο του Πλούτωνα.

Η πρώτη  Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα της αντίληψης  (3ο – 9ο), με την συμμετοχή του Πλούτωνα, εξαιτίας της έντονης επιρροής της όψης συνόδου του Ήλιου με τον Πλούτωνα που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα, θα μας ωθήσει να αλλάξουμε, όσοι δεν το έχουμε ήδη κάνει, τόσο τον τρόπο που επικοινωνούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, αλλά και ολόκληρη την Κοσμοθεωρία μας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις μας με τους φίλους και τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα, και αυτό θα αποτελέσει μια καλή αφορμή για να βάλουμε τα μελλοντικά μας σχέδια σε νέες βάσεις. Σε αυτή την αλλαγή, σημαντικό ρόλο θα παίξουν φιλικά μας πρόσωπα τα οποία θα μας βοηθήσουν να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με άλλη ματιά.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ωροσκόπος με τον Ουρανό, ο οποίος μόλις έχει ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα βγάλει στην επιφάνεια εκκεντρικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν και σε έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες.

Κάτι το οποίο, έτσι και αλλιώς είναι εύκολο, μιας και για λίγες ημέρες ακόμα θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της ανοιχτή όψη τετραγώνου που σχηματίζει  ο ανάδρομος Ερμής με τον Ουρανό, η οποία πυροδοτεί επιθετικές συμπεριφορές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε άτομα που δεν δέχονται εύκολα τις διαφορετικές απόψεις.

Η ανοιχτή όψη συνόδου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο θα μας ωθήσει να είμαστε πιο αυστηροί, απέναντι στα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συμπεριφορές των ανθρώπων στις ερωτικές τους σχέσεις.

Ενώ, ακόμα στοιχείο που θα παρατηρήσουμε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες, είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και η νευρικότητα, εξαιτίας της όψης τετραγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον Ωροσκόπο, η οποία μπορεί να οδηγήσει και σε αρκετά μικροατυχήματα.

Στα θετικά της η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ποσειδώνα, θα μας ευαισθητοποιήσει απέναντι στα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, και μπορεί να ενεργοποιήσει μεγάλη μερίδα ανθρώπων μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ουρανό, μας υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή, οι οποίες θα γίνουν ξαφνικά, και θα αλλάξουν θετικά τις ισορροπίες στις φιλικές μας σχέσεις.

Αστρικά, η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 3ο 40’ του Καρκίνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών.  Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 14ο 47’ του Ζυγού.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών οι όψεις που ξεχωρίζουν είναι,  η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Άρης με τον Τροπικό Δία , είναι πιθανό να πυροδοτήσει επεισόδια βίας σε διάφορες περιοχές του πλανήτη ή έντονα καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές. Ενώ, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Τροπική Αφροδίτη με τον Αστρικό Ουρανό θα προκαλέσει απρόσμενες ρήξεις και ανατροπές στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, εξαιτίας της όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό Ποσειδώνα, είναι πιθανό να πέσουν θύματα ερωτικών ψευδαισθήσεων και οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Η αλλαγή της Κοσμοθεωρίας μας είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο, ενώ πολλές φορές επίπονη, ωστόσο, συμβάλει στην ουσιαστική μας μεταμόρφωση.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον  Καρκίνο  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δημιουργήσει αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αφορμή μπορεί να είναι είτε τα θέματα του σπιτιού σας, είτε το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από οικογενειακές πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω. Μέσα από τις δυσκολίες, άλλωστε που περάσατε τα τελευταία χρόνια, νιώθετε πιο δυνατοί και έτοιμοι να ξανά συστηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ.

Τον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα ήρθε η ώρα να αλλάξετε  εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτεί από εσάς να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζεται τους άλλους γύρω σας, καθώς δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντίληψης με εσάς. Αυτό θα σας ωθήσει να κάνετε και κάποια ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και θα απομακρύνεται από την ζωή σας άτομα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την διαχείριση των οικονομικών σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον  2ο Ηλιακό σας οίκο , απαιτεί από εσάς να είστε πιο προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την δυνατότητα, να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις παλιές σας εκκρεμότητες. Σε ότι αφορά την προσωπικής σας ζωή, είναι πιθανό να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τα αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δικαιωματικά ο πρωταγωνιστικός ρόλος σας ανήκει. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα μεγεθύνει ακόμα περισσότερο τις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, καθώς απαιτεί από εσάς, να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ήρθε η στιγμή, όσο και αν δεν σας αρέσει, να βγάλετε από την ζωή σας τοξικούς συνεργάτες, και να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα μεταμορφώσουν την καριέρα σας και θα σας αναδείξουν.

ΛΕΩΝ

Αρκετά εσωστρεφείς είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις ανησυχίες σας για το μέλλον, και θα αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογική σας κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αποκαλύψετε τα σχέδια σας στους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό να ξαναδείτε και μια επαγγελματική πρόταση που είχατε απορρίψει στο παρελθόν. Επίσης, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να σας ξανά προσεγγίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις  εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει μεταμορφώσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αρκετά άτομα θα φύγουν από την ζωή σας, δίνοντας χώρο σε νέα, με τα οποία μοιράζεστε κοινούς προβληματισμούς. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να το δείτε διαφορετικά.

ΖΥΓΟΣ

Η καριέρα και οι συνεργασίες σας είναι ένας από τους τομείς που σας προβληματίζει ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να στρέψετε την προσοχή σας στην καριέρα σας, και να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να κλείσουν τον κύκλο μιας συνεργασίας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι καθοριστικές για την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά σας θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τους μελλοντικούς σας στόχους, και πιθανόν να αναθεωρήσετε κάποιους από αυτούς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αλλάξετε για άλλη μια φορά την στάση σας απέναντι στην ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα επηρεάσει  η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο. Από την μια πλευρά το άγχος για τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους αυτή την χρονική περίοδο, καθώς και οι προσωπικές σας ανασφάλειες, είναι πιθανό να επηρεάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί η παρουσία του ερωτικού σας συντρόφου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην συναισθηματική σας αναγέννηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσει πολύ έντονα αυτές τις ημέρες.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό  σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Έχοντας ολοκληρώσει ένα σημαντικό κύκλο ξεκαθαρισμάτων, ήρθε ή ώρα να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας, με πιο ουσιαστικό και συγκροτημένο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ άγχος έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος που ήδη έχετε στην δουλειά σας, εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν στο χώρο της εργασίας σας, αλλά και των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Αυτό μπορεί να επηρεάσει και τις διατροφικές σας συνήθειες. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε ιατρικές πράξεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, αλλά και η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον και να τολμήσετε να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους και θα κάνουν κοινά όνειρα, ενώ, για τους αδέσμευτους, η επιθυμία τους να ζήσουν ένα νέο έρωτα σύντομα θα πραγματοποιηθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό