28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα για το ευρωπαϊκό του «Θρύλου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε όλη την Ελλάδα ο Ολυμπιακός σε πρώτο πλάνο, με το γκολ του Ελ Κααμπί να δίνει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στον Πειραιά, στα Καμίνια, σε όλη την Ελλάδα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την νύχτα.. μέρα.

Σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, οι Ολυμπιακοί έχουν βγει στους δρόμους και πανηγυρίζουν, από την Καλαμάτα έως και τα Χανιά!

Η Πάτρα, δεν θα κοιμηθεί ούτε εκείνη σήμερα από τους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού. 

Το πάρτι, ξεκίνησε στο Δημοτικό Θέατρο με τους φίλους του Ολυμπιακού, άναψαν καπνογόνα και πολλά πυροτεχνήματα, κάνοντας μία συγκινητική ατμόσφαιρα!

Πανηγυρισμοί υπάρχουν παντού, με αποτέλεσμα να κάνουν την Ελλάδα να… ξυπνήσει από φωνές. 

#UCFLfinal #OlympiacosFC pic.twitter.com/7HBJoNVoTi

— Amalia Agathou (@amalucky) May 29, 2024

Ο Πειραιάς, αλλά και όλη Ελλάδα πανηγυρίζει με κραυγές, αλλά και με συνθήματα, έχουν κάνει την «νύχτα-μέρα» με βεγγαλικά, καπνογόνα και πολλά άλλα. 

Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για το μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στον Πειραιά για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Κόρνες, φωνές, συνθήματα είναι η… γεύση από το λιμάνι, αλλά και από τις άλλες περιοχές της πόλης. 

Η Άρτα, πραγματικά… ξύπνησε από τις φωνές των «ερυθρόλευκων» μετά την κατάκτηση του τροπαίου, κυριολεκτικά σου σηκώνεται η τρίχα για αυτές τις στιγμές!

Άρτα τώρα!Καίγεται η Ελλάδα λέμε!#OlympiacosFC pic.twitter.com/qPQQBbzSE4

— Fanis M 💪💪💪 (@gauros) May 29, 2024

Εκτός από την πόλη που εδρεύει ο Ολυμπιακός, χαμός επικράτησε και στην Καρδίτσα, όπου εκεί ιδιαίτερα μικροί ηλικιακά φίλοι του «θρύλου», βγήκαν στους δρόμους, για να πανηγυρίσουν την νίκη αυτή με την ψυχή τους!

Στον Πειραιά, με την λήξη της αναμέτρησης, άναψαν πολλά καπνογόνα. Μάλλον, με τις εικόνες που έχουμε, το Πασαλιμάνι, το Μικρολίμανο, αλλά και τα Καμίνια, δεν θα κοιμηθούν!

Κάηκε ο Πειραιας #OlympiacosFC pic.twitter.com/XFyfNZA42z

— Georgia G. Terzi (@Georg1aGTerz1) May 29, 2024

Τα συγχαρητήριά της έδωσε η σύντροφος του ΜακΚίσικ, Μπέριλ για την πορεία του Ολυμπιακού, γράφοντας στο Twitter: «Συγχαρητήρια!»



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό