Home Αθλητικά Πανελλήνιο στίβου: Ολυμπιακό όριο και νίκη για τον «ιπτάμενο» Τεντόγλου

Πανελλήνιο στίβου: Ολυμπιακό όριο και νίκη για τον «ιπτάμενο» Τεντόγλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ευκολία πήρε μία ακόμη πανελλήνια νίκη ο Μίλτος Τεντόγλου, που στο τέλος «πέταξε» στα 8.38μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και έκλεισε θέση για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Με… συνοπτικές διαδικασίες πήρε τον πανελλήνιο τίτλο στον ανοιχτό ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στον Βόλο.

Ο άλτης του μήκους ξεκίνησε με 8.10μ., επίδοση που του έδινε ήδη τη νίκη, και συνέχισε με 8.23μ., άκυρο και 8.26μ. ενώ άφησε την πέμπτη προσπάθειά του.

Στην τελευταία του προσπάθεια ο ολυμπιιονίκης «πέταξε» στα 8.38μ. και μαζί με τη βελτίωση του φετινού του ρεκόρ, (8.34μ. από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων), έκανε και το όριο για τους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες άνοιξε την 1η Ιουλίου και το όριο στο μήκος ανδρών είναι στα 8.27μ.

Βελτιωμένος ήταν ο Νίκος Σταματονικολός ο οποίος βελτίωσε και το ατομικό του ρεκόρ με άλμα στα 7.86μ. και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Στη τρίτη θέση βρέθηκε ο Αλέξης Αργυρόπουλος με 7.64μ..

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version