31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πανελλήνιες 2024: Συνέχεια με Άλγεβρα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο μάθημα των Μαθηματικών και ειδικότερα της Άλγεβρας διαγωνίζονται σήμερα, Σάββατο, 1η Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Είναι το δεύτερο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, ύστερα από την εξέτασή τους στα Νέα Ελληνικά, την περασμένη Πέμπτη, όπου τα θέματα κρίθηκαν βατά. 

Για τους συγκεκριμένους υποψηφίους ακολουθούν τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, οι εξετάσεις σε:

Ανατομία – ΦυσιολογίαΑρχές Οικονομικής ΘεωρίαςΔίκτυα ΥπολογιστώνΑρχές Βιολογικής Γεωργίας

Την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα διαγωνιστούν σε:

ΗλεκτροτεχνίαΑρχιτεκτονικό ΣχέδιοΝαυτικό ΔίκαιοΙστορία Σύγχρονης Τέχνης

Για τους υποψηφίους των ΓΕΛ η επόμενη εξέταση έρχεται την Τρίτη, 4 Ιουνίου. Ανάλογα με την ομάδα Προσανατολισμού, θα εξεταστούν σε:

Αρχαία ΕλληνικάΜαθηματικάΒιολογία

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των Πανελληνίων Εξετάσεων για υποψηφίους ΕΠΑΛ και Γενικών Λυκείων.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Όλο το πρόγραμμα για ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ειδικά μαθήματα

Ώρες εξετάσεων και διαδικασία

Η εξέταση αρχίζει στις 08:30, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι στην αίθουσα το αργότερο έως τις 08:00. Η διάρκεια της εξέτασης είναι 3 ώρες για όλα τα μαθήματα, πλην του Σχεδίου, για το οποίο η εξέταση διαρκεί 6 ώρες.

Τα απαραίτητα

Μαζί τους οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριοΔελτίο εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων.Στυλό μπλε ή μαύρου χρώματος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί μολύβι στις απαντήσεις, παρά μόνον εάν ορίζεται σχετικά από τις οδηγίες των θεμάτων. Οι υποψήφιοι επιτρέπεται να έχουν μαζί τους γόμακαι ξύστρα.Γεωμετρικά όργανα, για τα μαθήματα που χρειάζονται.Ένα μπουκαλάκι με νερό ή χυμό.Ρολόι χειρός, αλλά όχι smartwatch.Τα απαγορευμένα

Απαγορεύεται από την άλλη να φέρουν στην αίθουσα:

Βιβλία, τετράδια και σημειώσεις.Διορθωτικό (blanco) οποιασδήποτε μορφής (υγρό ή ταινία).Κινητό τηλέφωνο και άλλα μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών καιεπικοινωνίας, υπολογιστικές μηχανές.

Σημείωση: Το naftemporiki.gr και ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα παρουσιάζουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και ειδικό σχολιασμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό