27.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Παναχαϊκή: Από το πάνω… ράφι ο αντι-Οφρυδόπουλος…

Ειδήσεις Ελλάδα

Την διάθεση να βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα Παναχαϊκή έδειξε προχθές ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Γιώργος Μπάρλος ο οποίος στη συνέντευξη τύπου δεν κρύφτηκε και αναφέρθηκε πως ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου.

Ένα από τα συμπεράσματα που βγήκαν είναι πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει ως προπονητής ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και αυτό το επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ της «Γ», το οποίο αναφέρει πως ήδη η πατρινή ομάδα κινείται για την απόκτηση άλλου προπονητή και μάλιστα από το πάνω …ράφι.

Οι πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν πως ο Γιώργος Μπάρλος και οι συνεργάτες του ξεκινούν ήδη να εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών οι οποίοι έχουν εμπειρία από τη Super League 1 ώστε να έρθει κάποιος που θα έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και θα βοηθήσει την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω. Μάλιστα λέγεται πως ήδη συνεργάτες του έχουν προτείνει στον Μπάρλο 2-3 περιπτώσεις αξιόλογων προπονητών που ικανοποιούν ορισμένα κριτήρια του ισχυρού άνδρα της ομάδας ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεχωρίσει κάποιος αλλά λέγεται πως δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν επαφές με υποψήφιους προπονητές.

: gnomip

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό