19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναιτωλικός για… φίλημα, 2-1 τον ΟΦΗ που του έκανε «δώρο» στην Κρήτη [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΟΦΗ φιλοξένησε στο «Γεντί Κουλέ» τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, «γνωρίζοντας» την ήττα με τελικό σκορ 2-1. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με γκολ του Μπαΐνοβιτς, αλλά ο Στάγιτς ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ωστόσο, τα κακά μαντάτα ήρθαν στο 82o λεπτό. Η οικοδέσποινα ομάδα σκόραρε με αυτογκόλ του Χριστόπουλου και χάρισε το τρίποντο στο σύνολο από το Αγρίνιο.

Η καλή εκκίνηση του ΟΦΗ

Ο Στάγιτς θέλησε να καθαρίσει την δουλειά για τους γηπεδούχους όσο το δυνατόν νωρίτερα μπορούσε και έτσι δοκίμασε στο 18′ ένα σουτ εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «γάμα» του Τσάβες, σημειώνοντας το 1-0. Το εν λόγω γκολ «ανέβασε» τον ΟΦΗ, ο οποίος πίεσε ψηλά για αρκετά λεπτά και κέρδισε μέτρα, «φλερτάροντας» έντονα με το δεύτερο γκολ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το πρώτη ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-0.

Ισοφάριση από το… Αγρίνιο και δώρο από την Κρήτη

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός απείλησε δις με τον Ντίας στο 50′ και στο 52′. Παράλληλα, πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ τέρμα έφτασαν οι Κρητικοί στο 58′, αλλά ο Τσάβες κράτησε το 1-0. Η πολυπόθητη ισοφάριση ήρθε στο 65′ από στημένη φάση, όταν ο Λιάβας εκτέλεσε το φάουλ κι ο Στάγιτς με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Χατζηγεώργο, κάνοντας το 1-1.

Στο 82′ ήρθε το… δώρο! Ο ΟΦΗ σκόραρε ένα μοιραίο αυτογκόλ με τον Χριστόπουλο, ο οποίος έκανε το 1-2. Ο Έλληνας άπλωσε το πόδι του στο σουτ του Μπελεβώνη και έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και χαρίζοντας το τρίποντο στον Παναιτωλικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84′ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτεντάκης (70′ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84′ Ριέρα), Φούντας (67′ Μπάκιτς), Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ (67′ Σαλτσέδο).ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Σίλβα, Πέρες (69′ Λουίς), Μπουζούκης (46′ Ρόα), Λιάβας, Ντίας (78′ Νικολάου), Λομονάκο (69′ Μαϊντέβατς).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό