22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς τον Κέντρικ Ναν κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς τον Κέντρικ Ναν θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στο αποψινό (16/9, 19:30, COSMOTE SPORT 7HD) παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι των «πράσινων» να λάβουν την απόφαση να μην αγωνιστεί στην αναμέτρηση απέναντι στους Ισραηλινούς, για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Κώστα Αντετοκούνμπο, που δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Λευκωσία, λόγω των ατομικών προγραμμάτων τους.

Αναλυτικά το Depth Chart του Παναθηναϊκού AKTOR για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ:PG: Κώστας Σλούκας, Τζεράιαν Γκραντ, Δημήτρης ΜωραΐτηςSG: Λορέντζο Μπράουν, Μάριους ΓκριγκόνιςSF: Τσεντί Οσμάν, Ιωάννης ΠαπαπέτρουPF: Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερναγκόμεθ, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ C: Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιουρτσεβέν 

Πλήθος κόσμου των πράσινων στην ουρά για αυτόγραφα και φωτογραφίες με τον Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε ότι οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Εργκίν Αταμάν από κοντά, κατόπιν μεγάλη επιθυμίας τους που έφτασε ως την «πράσινη» ΚΑΕ.

Ο κόσμος των Πρωταθλητών Ευρώπης σχημάτισε ουρές στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή στην Κύπρο, για μερικά αυτόγραφα και φωτογραφίες με τον Τούρκο τεχνικό που οδήγησε το «τριφύλλι» στην επιστροφή του στην «ελίτ» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό