31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός, Σερέλης: «Δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Θέμα προσέγγισης χαρακτήρισε την εικόνα στο Game 1 των τελικών ο Χρήστος Σερέλης.

Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν ήταν όπως θα έπρεπε, αφήνοντας τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς σχολίασε: «Σήμερα δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Ήμασταν κακοί αμυντικά και αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Έβαλε 46 πόντους στο ημίχρονο, πήρε μεγάλες διαφορές που είναι πολύ καλές για ένα τέτοιο ματς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε καλοί σε κανένα σημείο του αγώνα. Για να αλλάξουμε το μομέντουμ. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε το διπλό στο ΣΕΦ και να πάρουμε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας».

Αναφορικά με τα συνεχόμενα ματς και τους 27 πόντους του δεύτερου δεκαλέπτου και τα φάουλ που δεν έκανε, τόνισε: «Τα παιδιά είναι πολύ έμπειρα για να διαχειριστούν την κατάσταση άμεσα. Δεν προλαβαίνουμε να κάνουν προπόνηση. Γνωριζόμαστε καλά. Δεν παρουσίασε κανένας κάτι που δεν περίμενε ο άλλος. Το μόνο που μπορεί να παίξει ρόλο είναι η κούραση κάποιων παικτών. Εμείς αμυντικά είμαστε πολύ καλοί, αλλά σε όλα τα ματς δεν κάνουμε εύκολα φάουλ. Το έχουμε συζητήσει. Είναι ένα στοιχείο που δεν είμαστε καλοί όλη τη σεζόν. Και η άμυνα μας δεν ήταν τέτοια».

Όσον αφορά στην απουσία του Φαλ, απάντησε: «Θα ξαναπώ ότι και οι 5 παίζουν άμυνα. Δεν φταίει ένας για τα αμυντικά που χάσαμε. Είναι πρόβλημα όλης της ομάδας. Θα έλεγα ότι δεν παρουσιάσαμε την ενέργεια που είχαμε σε όλα τα ματς. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε δεν το κάναμε. Αυτό είναι το θέμα. Όχι η τακτική. Είναι ένα γενικότερο πρόβλημα. Δεν είχαμε επιθετικότητα και ένταση».

Τέλος, για τα 32 λεπτά και τα ελάχιστα φάουλ του Μιλουτίνοφ, τόνισε: «Όταν έχουν τελειώσει τα ματς τα βλέπεις αυτά. Εμείς παίζουμε πικ εν ρολ. Το ίδιο κάναμε και σήμερα. Στο post δεν παίξαμε πολύ. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Μιλουτίνοφ ήταν το θέμα. Σίγουρα ο Φαλ είναι απουσία, αλλά δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι θέμα προσέγγισης».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό