25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός AKTOR έτοιμος για break στο Βελιγράδι επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να μην έκανε το 2/2 στην Αθήνα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους τον πρώτο τους εκτός έδρας αγώνα στα Play Offs της Euroleague, καθώς αντιμετωπίζουν την ομάδα του Όντετ Κάτας στη Σερβία για το game 3 (30/04, 20:30).

Το έργο του «τριφυλλιού» δεν θα είναι εύκολο στη Σερβία, αλλά το γεγονός ότι η Μακάμπι δεν παίζει στη φυσική της έδρα, είναι κάτι το οποίο βοηθάει την ελληνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει αποδείξει ότι στην καλή του μέρα δεν έχει να φοβάται κανέναν και το game 3 μπορεί να αποδειχτεί κομβικό, μιας και ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο επόμενο ματς, θα φέρει τη σειρά σε πέμπτη αναμέτρηση (και τελευταία) στην Ελλάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει μία σημαντική απουσία να διαχειριστεί, καθώς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν είναι ακόμα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Οι «πράσινοι» θα πάνε με τη… συνταγή του δεύτερου αγώνα, προκειμένου να κάνουν το break. Στόχος να κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ και να μην αφήσουν τη Μακάμπι να κάνει το παιχνίδι της και να βάλει μεγάλα σουτ που θα της δώσουν ψυχολογία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό