15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Φανέλα με… τόνους ιστορίας!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις φανέλες της νέας σεζόν, με την πρώτη να φέρει πάνω της τα ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιρικών μορφών του «τριφυλλιού». Άσπρη η δεύτερη, σκούρα μπλε η τρίτη.

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο «Green Park», ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας, τις εμφανίσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η συνεργασία του «τριφυλλιού» με την Robe di Kappa συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά και η ιταλική εταιρία μαζί με τους «πράσινους» ετοίμασαν τρεις ξεχωριστές φανέλες για τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η πρώτη έχει μία «χοντρή» πράσινη ρίγα στη μέση και δύο άσπρες στα αριστερά και στα δεξιά και μέσα στο άσπρο της φανέλας υπάρχουν τα ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιρικών μορφών της ιστορίας του συλλόγου. Φανέλα αφιερωμένη στα εκατό χρόνια από την κατασκευή της Λεωφόρου.

Η δεύτερη είναι άσπρη, με πράσινη φάσα που περιέχει πολλά μικρά τριφύλλια ενώ η τρίτη σκούρα μπλε με λαχανί λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την νέα του συνεργασία με τον βασικό του χορηγό που για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι η Stoiximan. Τον ρόλο μοντέλων είχαν Κουρμπέλης Παλάσιος Μπρινιόλι και Βέλεθ, πηγαίνοντάς τα και πολύ καλά, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς. Τον λόγο πήραν ο Διευθυντής Εμπορικού της ΠΑΕ, Μανώλης Ματσαδές, αλλά και οι εκπρόσωποι των Robe di Kappa και Stoiximan.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό