28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Το διπλό τεστ, το κόστος των 10.000 και οι συστάσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Παίκτες, τεχνικό τιμ, στελέχη και υπάλληλοι θα υποβληθούν τη Δευτέρα στο «Γ. Καλαφάτης» σε τεστ. Περισσότερα από 10.000 ευρώ το κόστος, κάθε εβδομάδα εξετάσεις. Την Τρίτη τα αποτελέσματα.

 

Όλα είναι έτοιμα στο «Γ. Καλαφάτης» για την επιστροφή των παικτών, του τεχνικού τιμ, στελεχών του Παναθηναϊκού και υπαλλήλων που δουλεύουν στο προπονητικό κέντρο, αλλά και στα γραφεία.

Από το πρωί τη Δευτέρας θα υπάρχει στο Κορωπί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα υποβάλλει σε τεστ τους ποδοσφαιριστές, τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, στελέχη, φυσιοθεραπευτές και γιατρούς, υπαλλήλους. Όσοι έχουν δουλειά στο «Γ. Καλαφάτης» θα υποβληθούν σε τεστ. Το οποίο θα είναι διπλό. Τόσο για τον κορονοϊό, όσο και για τα αντισώματα. Δεν υπάρχει μέλος του «τριφυλλιού», που να μην υποβληθεί σε τεστ. Ακόμα και στελέχη, όπως είπαμε, ο Σαβαράκος, ο Παπαβασιλείου, αλλά και υπάλληλοι, όπως για παράδειγμα, οι μάγειρες. Ήδη, έχουν στηθεί και οι κατάλληλες σκηνές για να φιλοξενήσουν το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και να πραγματοποιούνται τα τεστ.

Leoforos.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό