18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη το μεσημέρι η κυκλοφορία των εισιτηρίων σε Σλάβια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως από την Τρίτη θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της ρεβάνς με τη Σλάβια.

Από το μεσημέρι της Τρίτης θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League την Πέμπτη (11/8, 20:30) στη Λεωφόρο.

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τα μαγικά χαρτάκια, με τους οπαδούς να αναμένεται να γεμίσουν το «Απόστολος Νικολαΐδης» και να σπρώξουν την ομάδα προς την ανατροπή και την πρόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (11/8/22, 8.30 μ.μ.), τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 στις 12.Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005374.html . Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ7 20€1, 5Β, 5Γ, 8Α, 8Β 12Α, 12Β, 25€5Α, 9, 11 40€2 50€10 60€3 100€

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τη Σλάβια Πράγας επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17.30.

Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

Όσοι θέλουν να παραλάβουν την κάρτα διαρκείας τους ανήμερα του φιλικού αγώνα, θα μπορούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου (επί της Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα στη θύρα 3) από τις 10 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ.».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό