21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Τα «γκάζια» έπιασαν τόπο – Το… πανηγύρισε ο Γιοβάνοβιτς (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε συνέχεια στις παρατηρήσεις και στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία και… ξύπνησε τους παίκτες του.

Το πιο ωραίο ομαδικό γκολ σε οικογενειακό διπλό κατά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, μπήκε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (27/7).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε να γίνονται όλα όσα ζητάει σε μια επίθεση, η μπάλα γύρισε με υπομονή, άλλαξε πλευρά και από εξαιρετική σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη ο Καρλίτος πάνω στην κίνηση σκόραρε με ωραία προβολή.

«Μπράβο! Επιτέλους!!!» αναφώνησε αμέσως ο Γιοβάνοβιτς σηκώνοντας τα χέρια του στον αέρα και έδωσε το… στίγμα του τι ακριβώς θέλει από τους παίκτες του.

Για να φτάσουμε μέχρι εκεί είχαν προηγηθεί οι πρωινές… εκρήξεις, αλλά και μια ακόμα κατά τη διάρκεια του διπλού.

Ο Χατζηθεοδωρίδης έχασε σε μια φάση την μπάλα από τον Σανκαρέ, άργησε να σηκωθεί από το έδαφος γιατί πίστευε πως ήταν φάουλ και όταν σηκώθηκε πήγε και έπεσε με δύναμη πάνω στον Αϊτόρ και έκανε πέναλτι.

Ο Γιοβάνοβιτς σταμάτησε αμέσως την προπόνηση και σε πολύ έντονο ύφος είπε: «Ηλία, Ηλία, σταμάτα! Τι είναι αυτό που κάνεις;;; Επειδή δεν σου έδωσαν φάουλ, εσύ γυρίζεις νευριασμένος και κάνεις αυτό το πέναλτι;;; Καταλαβαίνεις πως κάνεις κακό στην ομάδα;».

Ο Μακέντα σκόραρε από το πέναλτι, με το οικογενειακό διπλό να λήγει 1-1 μετά το φανταστικό γκολ του Καρλίτος.

Πάντως, στο τέλος της προπόνησης ο 59χρονος Σέρβος προπονητής πήρε αγκαλιά τον Χατζηθεοδωρίδη για να του εξηγήσει πιο ψύχραιμα το λάθος του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΔΙΤΕΡΜΑ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό