24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Κουρμπέλης | Ξεκίνησε θεραπεία για να είναι πανέτοιμος με Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά στο Κορωπί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στη δράση.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν ο άτυχος της Εθνικής Ελλάδας, καθώς υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Ο αρχηγός των πράσινων, ωστόσο, απέφυγε τα χειρότερα, μιας και η θλάση είναι ελαφριάς μορφής και θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα.

Ο Κουρμπέλης αποτελεί σημαντικό γρανάζι στο σύνολο του Ιβάν Γιοβανοβιτς και ειδικά το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου.

Η επιθυμία του να επιστρέψει γρήγορα είναι μεγάλη και μάλιστα την Πέμπτη (23/3) βρέθηκε στο Κορωπί προκειμένου να ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Θεωρητικά αν σε μια εβδομάδα επιστρέψει στις προπονήσεις, έχει ελπίδες να είναι και στην αποστολή του εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο (2/4), αλλά λογικά ο Γιοβάνοβιτς θα τον προφυλάξει για να τον έχει στο 100% στα δύο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη στη Θεσσαλονίκη (5/4) και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (9/4).

Στην προπόνηση που είχε ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καλαφάτης» συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα και την Κ19. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σέντρες και τελειώματα, τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Σάρλια, προτού συνεχίσει με ατομικό, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ και Πούχατς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό