35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός: Σοκάρει η επίθεση που δέχτηκε αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στη Σαντορίνη που όχι μόνο δεν τιμά τον ελληνικό αθλητισμό αλλά ντροπιάζει τις ανθρώπινες αξίες, δείχνοντας πως η κοινωνία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε…

Ένας αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού δέχτηκε μια τραγική και άνανδρη επίθεση από έναν άγνωστο μετά τη λήξη ενός αγώνα. Ο λόγος για τον Χρήστο Μαρτσάκη ο οποίος δεχόταν χτυπήματα αφού τελείωσε ο τελικός Κυπέλλου που βρήκε νικητές τους «πρασίνους» απέναντι στον Άτλα.

Ο ίδιος ο αθλητής παρενέβη προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει και να μην υπάρξει γενική σύρραξη, ενώ εν συνεχεία έκανε δηλώσεις για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να γνωστοποιήσει πως όλα τελικά λύθηκαν και το άσχημο αυτό περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν δίχως να υπάρξει κάτι περαιτέρω.

«Το περιστατικό είχε να κάνει με μία φάση που παίχτηκε εκείνη τη στιγμή και έχει να κάνει με τα νεύρα που υπήρχαν μετά από έναν μεγάλο τελικό που κρίθηκε στην παράταση με τσίτα τα νεύρα.

Δεν έχει να κάνει με κάτι… οπαδικό όλο αυτό και απορώ πώς έχει βγει προς τα έξω κάτι τέτοιο. Με τον άλλοτε συμπαίκτη μου στην Εθνική ομάδα δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις μεταξύ μας και δεν υπάρχει κάποια άλλη συνέχεια», ήταν τα λόγια του αθλητή που δέχτηκε την επίθεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό