20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας 1-1: Αγγιξε την ανατροπή, αλλά αποκλείστηκε…

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ με τον Σπόραρ, είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες, ενώ ο διαιτητής Μπανκς δεν καταλόγισε πέναλτι και αποβολή υπέρ του, με τη Σλάβια να παίρνει την πρόκριση (1-1) στο τέλος.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Σλάβια Πράγας στην κατάμεστη Λεωφόρο και αποκλείστηκε από τα play-offs του φετινού Europa Conference League, «πληρώνοντας» την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς και τα λάθη του ρέφερι Μπουκέ, όμως κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου του.

Λάθη, βέβαια, που επαναλήφθηκαν και σήμερα, αυτή την φορά από τον διαιτητή Μπανκς, ο οποίος επέτρεψε στους Τσέχους να ολοκληρώσουν το ματς με 11 παίκτες, αντί να αποβληθεί ο Μαντούς στο 42’ για πέναλτι εναντίον του Σένκεφελντ.

Το «τριφύλλι» πάντως στάθηκε και άτυχο, έχοντας ένα απίστευτο δοκάρι με τον Σπόραρ μόλις στο 2’, με τον Σλοβένο επιθετικό να είναι και ο σκόρερ της ομάδας του με πλασέ στο 58ο λεπτό.

Αλλά αδίκησε και τον εαυτό του, καθώς, παρότι «έσβησε» ουσιαστικά τον αντίπαλο του, σπατάλησε τις φάσεις που έφτιαξε, έμεινε από δυνάμεις προς το τέλος και το πλήρωσε με την ισοφάριση στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Γιουρέτσκα.

Διαιτητής: Πίτερ Μπανκς (Αγγλία).

Βοηθοί: Ντάνιελ Κούκ (Αγγλία), Γουέιντ Σμιθ (Αγγλία).

4ος διαιτητής: Ρόμπερτ Τζόουνς (Αγγλία).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό