22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: «Πωρωμένος» Βραζιλιάνος σχολιαστής τα έδωσε… όλα στο γκολ του Τετέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε και πήρε μια μεγάλη και ιστορική νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, με 2-0 απέναντι στην Λανς, εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία του στην League Phase του Conference League. Οι «πράσινοι» έκαναν την ολική ανατροπή, και με δύο πολύ όμορφα γκολ (Πελίστρι 62′, Τετέ 85′) πήραν την πολυπόθητη πρόκριση μπροστά από 60.000 οπαδούς τους, οι οποίοι δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στις εξέδρες.

Η Λανς παρότι προηγούνταν με σκορ πρόκρισης το οποίο είχε «καρπωθεί» από την Γαλλία (2-1), και παρότι στο ΟΑΚΑ είχε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, ο Ντραγκόφσκι δήλωσε παρών και «έσωσε» τον Παναθηναϊκό όποτε χρειάστηκε κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Ο νεοαποκτηθέντας Φακούντο Πελίστρι έπειτα από ασίστ του αρχηγού Φώτη Ιωαννίδη, και έφερε το ματς στα ίσα, και ο Τετέ έκανε την ολική ανατροπή για να στείλει όλο τον κόσμο του «τριφυλλιού» στα… ουράνια.

Φυσικά το πολύ όμορφο γκολ του Βραζιλιάνου δεν πέρασε… απαρατήρητο και στην γενέτειρά του την Βραζιλία, εκεί όπου ένας δημοσιογράφος καθώς σχολίαζε την αναμέτρηση έκανε κανονικό χαμό στο μικρόφωνο στο γκολ του 24χρονου. όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο ο σχολιαστής τα έδωσε όλα στο γκολ του συμπατριώτη του και συνέχισε την μετάδοση με ότι φωνή… του είχε μείνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό