23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Πρόταση για τον Βιτίνιο της Φλαμένγκο! (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Φουλάρει μεταγραφικά το «τριφύλλι» που σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους κατέθεσε πρόταση για να αποκτήσει τον Βιτίνιο απ’ την Φλαμένγκο.

Μετά τη συμφωνία με τον Σποράρ, ο Παναθηναϊκός «τρέχει» και τις υπόλοιπες μεταγραφικές του υποθέσεις. Παράλληλα, καθώς υπάρχουν ακόμη αρκετές κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, το «τριφύλλι» προσπαθεί να τελειώσει ένα ακόμη σημαντικό deal.

Συγκεκριμένα στη χώρα της σάμπα αποκάλυψαν πως οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει προσφορά για τον Βιτίνιο της Φλαμένγκο. Έναν ποδοσφαιριστή ποιοτικό που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις μεσοεπιθετικές θέσεις, αλλά κυρίως ως εξτρέμ. Ο 28χρονος δε θέλει να ανανεώσει με τη «Φλα» και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς το συμβόλαιό του λήγει το χειμώνα.

Δημοσίευμα της «gazzetta esportiva» στην Βραζιλία, αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Περιμένοντας πλέον την απάντηση των λατινοαμερικάνων. Η πρόταση αφορά άμεση απόκτησή του έναντι ποσοστού μεταπώλησης. Με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να αποχωρήσει απ’ την Φλαμένγκο.

Ο Βιτίνιο έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς το 2013 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον είχε αποκτήσει έναντι 9,5 εκ. ευρώ απ’ την Μποταφόνγκο. Παραχωρήθηκε δανεικός και στην Ιντερνασιονάλ, ενώ το 2018 η Φλαμένγκο ξόδεψε 12 εκ. ευρώ για να τον επαναφέρει στη Βραζιλία!

Όπως τονίζεται ήδη υπήρξαν προτάσεις από Τουρκία και Μεξικό που δεν έγιναν αποδεκτές, αλλά ο Παναθηναϊκός φαίνεται να επιμένει για τον ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν εξελίξεις για τον παίκτη που ίσως να είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει για να βάλει συναγωνισμό στα «φτερά» της «πράσινης» επίθεσης.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό