35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 8-9: Έδωσαν ραντεβού με τ’ αστέρια οι Θεσσαλονικείς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδί και… έσπασε ξανά την έδρα του Παναθηναϊκού και με νίκη 9-8 έκανε το 2-1 στη σειρά και τερμάτισε τρίτος στο φετινό πρωτάθλημα σφραγίζοντας τη συμμετοχή του στο επόμενο LEN Champions League.

O ΠΑΟΚ πέρασα ξανά νικηφόρα από την έδρα του Παναθηναϊκού και με τη νίκη με σκορ 9-8 έληξε με 2-1 τη σειρά και τερμάτισε στην τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, σφραγίζοντας για πρώτη φορά την ιστορία του την συμμετοχή στα προκριματικά του LEN Champions League.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο ως τα μέσα της τρίτης περιόδου, έπειτα όμως ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ και προηγήθηκε 7-4. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα, ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 9-8 και είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Αϊβαλιώτης απέκρουσε το γυριστό του Παπανικολάου από τα 2μ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-4, 4-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 2, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 3, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης Ι. 3, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 1, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 2, Μπίμπλιας, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό