19.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο []

Ειδήσεις Ελλάδα

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για το μεγάλο αποψινό (6/10) ντέρμπι της Super League.

Για τους γηπεδούχους προέκυψε πρόβλημα με τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (εκτός αποστολής), με αποτέλεσμα να πάρει φανέλα βασικού ο Γιούρι Λοντίγκιν. Από εκεί και πέρα, Μλαντένοβιτς και Μπάλντοκ θα είναι στα άκρα της άμυνας και οι Ίνγκασον, Γεντβάι αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας, με τους Τετέ και Τζούρισιτς στα άκρα της επίθεσης και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λίλο, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Ζέκα, Ουναΐ, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι και Σπόραρ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατεβάζει την ομάδα με…συνταγή Μπράγκα και τον Μουζακίτη βασικό, τον Ροντινέι εξτρέμ στα δεξιά και τον Ολιβέιρα αντί του τραυματία Τσικίνιο.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Κοστίνια, Μουζακίτης, Έσε, Μαρτίνς, Ολιβέιρα, Ροντινέι, Ελ Κααμπί.

Πιο αναλυτικά. Ο Τζολάκης στο τέρμα με τον Κοστίνια να παίζει δεξιά και τον Ορτέγκα αριστερά, ενώ Κάρμο και Ρέτσος θα συνθέσουν το κεντρικό δίδυμο στα στόπερ σε έναν ακόμη αγώνα.

Στη μεσαία γραμμή ο εξαιρετικός Μουζακίτης είναι και πάλι βασικός μαζί με τον Έσε. Στη δεξιά πλευρά της επίθεσης παραμένει ο Ροντινέι, αριστερά ο Μαρτίνς, ενώ ο Ολιβέιρα είναι αυτός που επιλέχθηκε να καλύψει το κενό του Τσικίνιο (τραυματίας και εκτός αποστολής) και με τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό