21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Με Παλάσιος και Βιτάλ κόντρα στον Απόλλωνα! (Photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Με όλες τις μεταγραφές να είναι εντός, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει πρεμιέρας του Πρωταθλήματος!

Με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος που ήταν ο τελευταίος που ενσωματώθηκε στην ομάδα, θα πάει ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος! Οι «πράσινοι» φιλοξενούν το Σάββατο (11/9) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στη διάθεσή του όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα!

Πέραν του Παλάσιος δηλαδή, στην 22άδα που επέλεξε ο Σέρβος, βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Σάρλια, Κώτσιρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Λούντκβιστ και Βιτάλ! Εκπλήξεις δεν υπήρξαν, με τους αναμενόμενους απόντες.

Ο Βιγιαφάνιες είναι τιμωρημένος απ’ την περασμένη σεζόν, ενώ εκτός έμειναν οι Σένκεφελντ και Κουρμπέλης που ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Αναφορικά με την προπόνηση, μετά το ζέσταμα έπαιξαν κορόιδο οι «πράσινοι» και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σαρλία, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό