23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Με βροχή, Χατζηγιοβάνη και παρατηρήσεις Γιοβάνοβιτς η προπόνηση! (Photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Οι εντολές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια της προπόνησης-Μπήκε ο Χατζηγιοβάνης!

Δροσιά και βροχή στο Χορστ της Ολλανδίας όπου προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός. Συνθήκες ιδανικές για την προπόνηση του «τριφυλλιού», που για ακόμη μια φορά περιελάμβανε αρκετό φροντιστήριο τακτικής απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Το θετικό για τον Σέρβο τεχνικό, ήταν πως είχε κι έναν… νέο παίκτη! Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που απ’ την αρχή της προετοιμασίας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά λόγω προβλήματος υγείας. Το ξεπέρασε όμως και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα χωρίς αλλά και με μπάλα. Εν συνεχεία δούλεψαν στην τεχνική και τις πάσες, στην κατοχή και την κυκλοφορία, ολοκληρώνοντας με δίτερμα στο μισό γήπεδο με περιορισμούς (τρεις επαφές).

Οι συμβουλές του Γιοβάνοβιτς, ήταν διαρκείς. Όπως και οι παρατηρήσεις του όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε ή κάτι που δε γινόταν σωστά. Ειδικά επέμενε προς τους κεντρικούς μέσους να μην… ξεχνιούνται ανεβαίνοντας υπερβολικά ή βγαίνοντας αρκετά στα άκρα, καθώς όπως έλεγε σε ενδεχόμενο που χαθεί η μπάλα θα υπάρχει μειονέκτημα για το «τριφύλλι».

Σανκαρέ, Μακέντα και Σάντσες δεν έπαιξαν στο δίτερμα για λόγους αποφόρτισης. Κουρμπέλης και Πέρεθ έτρεξαν μόνοι τους για λίγη ώρα, με τον πρώτο να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα και τον Ισπανό να κάνει αποφόρτιση. Ατομικά γυμνάστηκε ο Σένκεφελντ. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πούγγουρας, ενώ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Αϊτορ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό