12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Διαπραγμάτευση για τον… αρτίστα Ματέους Βιτάλ! (+photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Ματέους Βιτάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα.  

Σε αναζήτηση επιτελικού χαφ είναι ο Παναθηναϊκός και το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ, ανέδειξε ξανά τα προβλήματα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται μεταγραφές και σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο είναι σε διαπραγματεύσεις με την Κορίνθιανς για να φέρουν στην Ελλάδα τον βιρτουόζο μέσο, Ματέους Βιτάλ.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος είναι ένας επιτελικός χαφ με πλούσιο ταλέντο, που μπορεί να μαγέψει την εξέδρα, αλλά και να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία.

Dos modelos de negócio debatidos entre Panathinaikos e Corinthians por Mateus Vital o que mais agradou foi empréstimo de um ano com preço de compra fixado, mas sem obrigação de compra pelos gregos. Corinthians tb pediu um valor pelo empréstimo e agora aguarda o retorno.

— Flavio Ortega (@ortega_espn) August 10, 2021

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Παναθηναϊκός και Κορίνθιανς ψάχνουν την καλύτερη φόρμουλα για το deal, με τους Βραζιλιάνους να επιθυμούν να δανείσουν τον παίκτη με ένα ποσό, αλλά χωρίς να μπει ρήτρα αγοράς. Και πλέον περιμένουν την απάντηση του Τριφυλλιού.

Ο Βιτάλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, αποκτήθηκε από την Βάσκο Ντα Γκάμα έναντι του ποσού των 2 εκατ. ευρώ το 2018 και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 143 παιχνίδια με 13 γκολ και 7 ασίστ κυρίως ως κεντρικός μεσοεπιθετικός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.

Απολαύστε βίντεο με τον Βραζιλιάνο αρτίστα Ματέους Βιτάλ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό