19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: «Αυστηρή και άδικη απόφαση ενός υπερβολικού νόμου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην απόφαση και ξεκαθάρισε πως θα προχωρήσει σε έφεση.

Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών(ΟΦΗ και ΠΑΟΚ) και πρόστιμο 70.000 ευρώ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της πράσινης ΠΑΕ. Το βράδυ της Παρασκευής, στο Τριφύλλι, υποστήριζαν πως η απόφαση είναι αυστηρή και άδικη, ξεκαθαρίζοντας πως θα προχωρήσουν σε έφεση κατά της ποινής.

Παράλληλα υπογράμμιζαν πως ο νόμος είναι υπερβολικός, καθώς δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε μεμονωμένα περιστατικά, όπως αυτό στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Επίσης τόνιζαν με νόημα πως: ”Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει και με το παραπάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, σύσσωμη η κοινή γνώμη αναφέρεται φέτος στις “γιορτές” της Λεωφόρου ενώ παράλληλα λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους μας. Ως εκ τούτου απορούμε για το τι άλλο πρέπει να κάνουμε ώστε να μην μπορεί μια πραγματικά πολύ μικρή μειοψηφία να στερεί από τον σύλλογο την τεράστια δύναμη της έδρας του εξαιτίας ενός τόσο αυστηρού νόμου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό