31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτισε Μπερνάρ – «Να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Οι «τίτλοι τέλους» στη συνεργασία των «πράσινων» με τον Μπερνάρ έπεσαν και επίσημα τη Δευτέρα (27/05).

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο, επιστρέφοντας στην πατρίδα του και την Δευτέρα (27/05) ο Παναθηναϊκός τον αποχαιρέτισε και επίσημα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον Μπερνάρ Ντουάρτε για την προσφορά του στην ομάδα!

Ο Βραζιλιάνος άσος αποκτήθηκε από την ομάδα μας τον Αύγουστο του 2022. Η αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική ποιότητα του σε συνδυασμό με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, κατέστησαν τον Μπερνάρ έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια.

Με την προσωπικότητα του βοήθησε τα μέγιστα, παρακινώντας τους συμπαίκτες του να δώσουν το μέγιστο δυνατό σε κάθε αγώνα. Η θετική ενέργεια και ο απόλυτος σεβασμός του στο σύλλογο συνόδευε κάθε βήμα της καθημερινότητας του στην ομάδα.

Συνολικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε τις 85 συμμετοχές, πέτυχε 13 γκολ, μοίρασε 16 ασίστ και πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδας που κατακτήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Μπερνάρ, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας σου και ευελπιστούμε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό