16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός ΑΟ – Μάρκας: «Περήφανοι και χαρούμενοι για τον πρώτο μας Ευρωπαϊκό τίτλο» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Panathinaikos A.C.

Ο Παναθηναϊκός χάρισε στην Ελλάδα τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην επιτραπέζια αντισφαίριση και πρώτο δικό του από ερασιτεχνική ομάδα.

Τα κορίτσια του «τριφυλλιού» πρόσθεσαν στο «πράσινο» παλμαρέ του συλλόγου τον 1662ο τίτλο του και 8ο Ευρωπαϊκό του μετά το ένα διηπειρωτικό και τα έξι ευρωπαϊκά στο μπάσκετ και το Βαλκανικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

«Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε τον πρώτο ευρωπαϊκό μας τίτλο. Ήταν μια δύσκολη διοργάνωση με πολλά ματς, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα στο τέλος και παλεύαμε κάθε στιγμή. Όλα τα ματς του τελικού ήταν πολύ δύσκολα και αποδείχτηκε με τα δύο παιχνίδια, που πήγαν 3-2», τόνισε ο Λευτέρης Μάκρας και συμπλήρωσε: «Όλα τα κορίτσια ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και είχαμε πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ μας. Επιπλέον, οι προσπάθειες του τμήματος του Παναθηναϊκού αποδίδουν και θέλουμε να αφιερώσουμε τον τίτλο μας σε όλους τους παράγοντες, σε όλους όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στον Νίκο Ζερβα και την Έλσα Τέρπου που δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας».

Η Σάντρα Πέργκελ με τη σειρά της ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του Παναθηναϊκού. Ήρθαμε εδώ να πάρουμε το τρόπαιο και παρότι δεν ήταν εύκολα τα καταφέραμε».

Ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση της Κατερίνας Τόλιου:

«Νικήσαμε όλα τα ματς με 3-0 μέχρι τον τελικό, ωστόσο ξέραμε καλά ότι ο τελικός θα ήταν δύσκολος. Είχαμε δύσκολες αντιπάλους σε όλα τα ματς του τελικού όμως ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες από την αρχή και είχαμε ομαδικό πνεύμα και τελικά δίκαια φέραμε το πρώτο ευρωπαϊκό στον σύλλογο, αλλά και στη χώρα σε διασυλλογικό επίπεδο».

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν επίσης και οι Άννα Τοφάντ και Μαρία Αρτσέτου που αφιέρωσαν τον τίτλο και στην Έλσα Τέρπου που απουσίαζε λόγω ασθένειας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό