25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά στην Αυστρία – Στο Κορωπί ο Τζαβέλλας

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια κατά την περίοδο της προετοιμασίας στην Αυστρία ανακοίνωσαν οι «πράσινοι».

Στην Αυστρία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να βάλουν τις… βάσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και την Παρασκευή (21/06) ανακοινώθηκαν οι πρώτες φιλικές αναμετρήσεις.

Η πρώτη θα γίνει στις 29 Ιουνίου, όπου το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει μία τοπική ομάδα, χαμηλής δυναμικότητας, ενώ στην συνέχεια θα παίξει κόντρα στην Πάφο, στις 3 Ιουλίου και τρεις μέρες αργότερα θα δώσει φιλικό με την Γκόρνικ Ζάμπρζε από την Πολωνία.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Οριστικοποιήθηκαν τα φιλικά της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Οι Πράσινοι θα αγωνιστούν κατά σειρά:

Στις 29 Ιουνίου στις 19:00 με την SVU Haus im Ennstal.Στις 03 Ιουλίου στις 19:00 με την Πάφο.Στις 06 Ιουλίου στις 18:30 με την Gornik Zabrze».

Στο Κορωπί ο Τζαβέλλας

Την πρώτη του εμφάνιση στο «Γ. Καλαφάτης» έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο στο Κορωπί, όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο, ενώ είχε την ευκαιρία και να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό