28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Έκαναν το 2×2 στο Euro Cup οι «πράσινοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη δεύτερη σερί νίκη του στη φάση των ομίλων του Euro Cup πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με σκορ 11-4 κόντρα στην ιταλική Ντε Ακέρ.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ευρεία νίκη επί της Λούντβισγκμπουργκ, προσέθεσε ακόμα μία. Αντίπαλος των «πράσινων» ήταν η ιταλική Ντε Ακέρ, την οποία νίκησε με 11-4 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του 6ου ομίλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη ξεκίνησε εξαιρετική την αναμέτρηση, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στο πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο πέτυχε τρία τέρματα (0-3). Η διαφορά των τριών γκολ διπλασιάστηκε στη συνέχεια (0-6), με τους Ιταλούς να βρίσκουν γκολ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ με τον Σγουρίδη για να κάνει το 7-1 και στείλει και πάλι στα έξι γκολ το προβάδισμα του «τριφυλλιού».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έκανε διαχείριση του προβαδίσματός του. Στο τρίτο οκτάλεπτο η διαφορά ανέβηκε ακόμα ένα γκολ (3-10), ενώ στο τέταρτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα για να διαμορφωθεί το τελικό 11-4 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Επόμενος αγώνας για τους «πράσινους» είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου (28/9, 19:00) απέναντι στην γαλλική Πεΐ Ντε.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-4, 2-3, 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Πορτοκάλης, Νικολαΐδης, Παπανικολάου 3, Γεωργαράς, Αλβέρτης 2, Κουρούβανης, Σγουρίδης 3, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 2, Αγκόρτσας 1, Ράσοβιτς, Ασβέστης.

Τα γκολ της Ντε Άκερ Τιμ πέτυχαν: Λουόνγκο 2, Ουρμπινάτι 1, Μπραγκαντίνι 1

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό