22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Παναγιώτης Ραφαήλ: Επέστρεψε νικητής από τη Βοστώνη μετά από 4 μήνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναγιώτης Ραφαήλ: Πολύ ευχάριστα τα νέα για το μικρό παιδί που συγκίνησε όλη τη χώρα.

Παναγιώτης Ραφαήλ: Στην Ελλάδα επέστρεψε το μικρό αγόρι που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο και εν τέλει μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να κάνει θεραπεία για τη σπάνια ασθένεια του, τη νωτιαία μυική ατροφία. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ επέστρεψε νικητής από τη Βοστώνη μετά από 4 μήνες, όπως γνωστοποίησε ο πατέρας του, μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή Open Ελλάδα.

«Έχει δυναμώσει πολύ, είναι χαρούμενος, έχει μεγαλύτερη ανεξαρτησία, παίζει μόνος, πήγαν καλά τα πράγματα», είπε ο εμφανώς χαρούμενος πατέρας του αγοριού, σημειώνοντας ότι η οικογένεια έχει μπει σε εθελοντική καραντίνα καθότι ο μικρός «είναι σε ευπαθή ομάδα και πρέπει να τον προστατεύσουμε, δεν έχουμε δει κανέναν».

Στις 27/2 η οικογένεια είχε ανακοινώσει μέσω του Facebook, ότι ο Παναγιωτάκης βγήκε από το νοσοκομείο και γυρίζει στην Ελλάδα.

Δείτε τι έγραψαν:

«Ο μικρός μας μαχητής βγήκε από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για τις προσευχές σας, την αγάπη σας και τα μηνύματα σας. Ξεκινάμε να προγραμματίζουμε το ταξίδι της επιστροφής. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε πολύ!!!”.

Με αυτή την ανάρτηση οι γονείς του μικρού Παναγιώτη, μέσω της ιστοσελίδας “Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ”, ενημέρωσαν για την πορεία υγείας του μικρού αγοριού. Την ανάρτηση συνόδευε η φωτογραφία με τον Παναγιωτάκη να φορά τη στολή του υπερήρωα “Superman”.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης – Ραφαήλ είχε υποβληθεί σε νέα επέμβαση, όπως έκαναν γνωστό μέσω Facebook οι γονείς του. Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη, ωστόσο κόλλησε μία ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό. Έκτοτε, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοήθησαν να ανακάμψει. Οι γονείς του, μάλιστα, είχαν εκφράσει την αισιοδοξία τους ότι θα τα καταφέρει. 

«Αγαπημένοι μας φίλοι, έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας. Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό. Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα. Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό