33.4 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Είναι λάθος αυτό το έθιμο, την Κυριακή του Πάσχα σκοτώνετε τόσες ψυχές!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάββατο 23 Απριλίου 2022, 17:00

 

Μετά την τοποθέτηση της Εριέττας Κούρκουλου για το έθιμο με το σούβλισμα του αρνιού το Πάσχα, θέλησε να μιλήσει και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πρώτος Έλληνας bachelor δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Από όποια πλευρά και να το δούμε είναι λάθος αυτό το έθιμο!! Και να θέλω να σας δικαιολογήσω δε μπορώ!! Τρώτε 100000 κιλά κρέας όλο τον χρόνο!! Δε κάνετε ούτε μια μέρα νηστεία! Και περιμένετε τη Κυριακή του Πάσχα να σκοτώσετε άλλες τόσες χιλιάδες ψυχές! Χαίρομαι που κατάφερα να κόψω το κρέας μια για πάντα!!!»

Σε βίντεο που ανάρτησε αργότερα σε story του ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινήσεις, λέγοντας:

«Επειδή πολλοί από εσάς που δε με ακολουθείτε, βλέπετε κάποιες αναρτήσεις που κάνουν κάποια sites, που είναι κάποιοι που κρατάνε τα αρνιά λες και είναι τρόπαια… Εγώ συνειδητά αποφάσισα στα 32 μου να μην ξαναφάω κρέας. Για 32 χρόνια έτρωγα κρέας. Είναι μια δική μου προσωπική επιλογή.

Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι το εξής: Ξέρω πολύ καλά ότι οι περισσότεροι από εσάς, δεν νηστεύετε όπως πρέπει να νηστέψετε. Δεν κάνετε αυτά τα σχετικά που πρέπει να κάνετε. Να νηστέψετε το κρέας, να μη βρίζετε, να μην εκνευρίζεστε, να μην κατηγορείτε, να μην κουτσομπολεύετε. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που το τηρούν.

Είναι αστείο και γελοίο, όταν τη Σαρακοστή και τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν κάνεις αυτά που σου λέει η θρησκεία και τα έθιμα, ξαφνικά την Κυριακή του Πάσχα να θυμηθείς να ψήσεις 50 κρέατα, να φας 600 μπριζόλες, που κάθε μέρα πριν τη Σαρακοστή τρως κρέας. Αυτό δεν είναι υποκρισία ρε παιδιά; Μην τρελαθούμε τελείως».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό