27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Παναγιώτα Βλαντή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και οι φωτογραφίες των διακοπών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Παναγιώτα Βλαντή τόλμησε μια αλλαγή στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το νέο hair look της ηθοποιού και οι makeup free φωτογραφίες των διακοπών της.

Η Παναγιώτα Βλαντή συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους και πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς της.

Η γοητευτική ηθοποιός έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού ως Σιλβή της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα» ωστόσο το βιογραφικό της είναι πολύ πλούσιο με την ίδια να έχει υποδυθεί αρκετούς σημαντικούς ρόλους τόσο στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο.

Η Παναγιώτα Βλαντή έκλεισε τα 55: Το πάρτι έκπληξη που διοργάνωσαν η αδερφή και η ανιψιά της

To νέο εντυπωσιακό hair look της Παναγιώτας Βλαντή

Πριν από λίγες ώρες η Παναγιώτα Βλαντή δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram-stories της και μας έδειξε το ολοκαίνουριο look της, απευθείας από το κομμωτήριο. Η ηθοποιός έκοψε αφέλειες, με το συγκεκριμένο κούρεμα να της ταιριάζει πολύ και να αναδεικνύει τα γλυκά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όσον αφορά το χρώμα η 55χρονη επιμένει στο σκούρο ξανθό και πολύ καλά κάνει μιας και είναι η απόχρωση με την οποία την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια πόζαρε με χαμόγελο στον φακό, ευχαριστώντας την κομμώτρια για το άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/C6Yotcdotyv/

Η Παναγιώτα Βλαντή είπε «ναι» στις εναλλακτικές διακοπές αποδεικνύοντας πόσο δραστήρια και fit είναι

Οι makeup free φωτογραφίες της ηθοποιού από τις διακοπές της

Πρόσφατα η καλλιτέχνης βρέθηκε στη μαγευτική Σαντορίνη όπου επισκέφθηκε τα hot spots, δοκίμασε τοπικά πιάτα και συνάντησε αγαπημένους φίλους. Φορώντας casual look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Παναγιώτα Βλαντή φωτογραφήθηκε με φόντο την καλντέρα και μας χάρισε τα πιο αυθόρμητα κλικς.

https://www.instagram.com/p/C7Tq6aEoTKk/

Σαν να μη πέρασε μια μέρα για τη Σιλβή από τα Μαύρα Μεσάνυχτα: Το τέλειο 10άρι στα μαλλιά της Βλαντή

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Ο μυστικός γάμος Βλαντή-Βλαχού

Στις 12 Ιουνίου 2021 η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου στην Ύδρα.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε αρχικά προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2022 ωστόσο αναβλήθηκε λόγω πανδημίας και πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα σε πολύ στενό κύκλο. Η ηθοποιός φόρεσε νυφικό της κουμπάρας της, Βάσιας Τζοτζοπούλου σε ίσια γραμμή, γάντια και ένα εντυπωσιακό headpiece.

https://www.instagram.com/p/CQdUMBol7-m/

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια, είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

κεντρικής: panagiotavlanti_official



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό