23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παλεύει για τη ζωή του φίλος των Πολιτών μετά από επίθεση οπαδών της Μπριζ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
20.10.2021 | 16:02

Φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με την Τσέλσι στον τελικό του Champions League
2021 JOSE COELHO / AP IMAGES

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η ζωή ενός φιλάθλου της Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Μπριζ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων το βράδυ της Τρίτης (19/10).

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Μπριζ, μετά το φινάλε της μεταξύ τους αναμέτρησης, που βρήκε τους Πολίτες να πετυχαίνουν μία εμφατική νίκη με 5-1.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 63 ετών, ονόματι Γκίντο ντι Πάου, ο οποίος είναι μέλος του συνδέσμου φιλάθλων “Blue Moon Belgium”. Ο φίλος των Πολιτών συγκεκριμένα, δέχθηκε επίθεση όταν σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το “Γιαν Μπρέιντελ” μετά το φινάλε το παιχνίδι, αφού πρώτα προσπάθησε να πάρει το κασκόλ του από έναν οπαδό της Μπριζ.

“Όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι είναι συγκλονισμένοι και λυπημένοι μετά τις αναφορές για επίθεση σε έναν από τους υποστηρικτές μας μετά το χθεσινοβραδινό (19/10) παιχνίδι του Champions League με την Μπριζ.

Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τους ομολόγους μας στην Μπριζ καθώς και την αστυνομία του Βελγίου και του Μάντσεστερ για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες.

Οι σκέψεις και οι ευχές μας βρίσκονται με την οικογένεια και τους φίλους του Βέλγου φιλάθλου, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο”, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Πολίτες.

Από τη μεριά της και η βέλγικη ομάδα, καταδίκασε το συμβάν, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: “Η Μπριζ λυπήθηκε όταν έμαθε τα γεγονότα στο βενζινάδικο στον αυτοκινητόδρομο Ε40, όπου ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι δέχθηκε επίθεση.

Η Μπριζ αποδοκιμάζει έντονα κάθε εγκληματική συμπεριφορά, εντός και εκτός γηπέδου και στηρίζει πάνω απ’ όλα την αποδοχή. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του φιλάθλου της Μάντσεστερ Σίτι”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό