16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πακιστάν: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα και τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Μπαλουτσιστάν στο νότιο Πακιστάν, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι. Το δυστύχημα σημειώθηκε καθώς το λεωφορείο με περίπου 48 επιβαίνοντες βρισκόταν καθ’οδόν από την πρωτεύουσα του Μπαλουτσιστάν Κουέτα προς την νότια πόλη Καράτσι,.

Ο Χάμζα Άνζουμ, αξιωματούχος της περιοχής Λασμπέλα, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, δήλωσε στην εφημερίδα Dawn ότι το όχημα προσέκρουσε σε πυλώνα της γέφυρας που διέσχιζε, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του σε χαράδρα, και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Κάποιες από τις σορούς που περισυνελέγησαν μετά το δυστύχημα είχαν απανθρακωθεί, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αναγνώρισή τους, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Ίσραρ Ουμράνι.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στο Πακιστάν, όπου οι παραβιάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας είναι συχνές και οι δρόμοι σε πολλές αγροτικές περιοχές είναι σε κακή κατάσταση. Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Ιούνιο, μεταξύ των οποίων 9 μέλη της ίδιας οικογένειας, μετά την πτώση επιβατικού βαν σε χαράδρα στο Μπαλουτσιστάν.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό