27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Παιχνίδι με δύο anytime σε τιμές τριπλασιασμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Σταντάρ με τη Γάνδη για τη βελγική λίγκα και της Μίντιλαντ με τη Σίλκεμποργκ για το πρωτάθλημα της Δανίας.

Αυλαία απόψε για το βελγικό πρωτάθλημα, με την αναμέτρηση της Σταντάρ κόντρα στη Γάνδη, η οποία είναι το καθαρό φαβορί σε τιμές οριακά πάνω από το 1.90 (21:45 Live από το SPORT24).

Η Σταντάρ βρίσκεται σε παρακμή τα τελευταία χρόνια. Ειδικά πέρυσι έπιασε πάτο, αφού τερμάτισε στην 14η θέση, φτάνοντας σε σημείο να νιώσει κίνδυνο ακόμη και για την παραμονή της. Φέτος πάντως, επικρατεί αισιοδοξία ότι η άλλοτε κραταιά ομάδα της Λιέγης θα παρουσιάσει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άλλαξε ιδιοκτησία και πέρασε στα χέρια μίας γνωστής αμερικανικής εταιρίας στοιχηματισμού.

Στοίχημα Προγνωστικά

Στη νέα εποχή, η Σταντάρ περνάει με προπονητή τον Ρόνι Ντέιλα, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό και θεωρείται ικανότατος τεχνικός. Ο Νορβηγός έχει στο παρελθόν κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Νορβηγία με τη Στρόμσγκοντσετ, στη Σκωτία με τη Σέλτικ και εσχάτως στο MLS με τη Νέα Υόρκη. Το αρνητικό πάντως για τη Σταντάρ είναι πως ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση.

Από την άλλη, η Γάνδη θα βασιστεί πρακτικά στην περσινή ομάδα, που κατέκτησε το κύπελλο Βελγίου κι έφτασε μέχρι τους “16” του Europa Conference League (αποκλείστηκε εκεί από τον ΠΑΟΚ). Τα “βουβάλια” έριξαν 7,5 εκατ. ευρώ στην αγορά για να αγοράσουν τον στόπερ Τορουναρίγκα (Χέρτα), που αγωνίστηκε ως δανεικός το προηγούμενο εξάμηνο στη Γάνδη, καθώς επίσης και τον Ούγκο Κάιπερς.

Ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού είναι πρακτικά το μοναδικό νέο πρόσωπο στη φετινή Γάνδη και προορίζεται για βασικός από τον Χέιν Βανχάεζεμπρουκ. Ο Κάιπερς έκανε το επίσημο ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα στον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο 25χρονος Βέλγος πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν πέρυσι με τη φανέλα της Μαλίν, σημειώνοντας 13 γκολ σε 34 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, είχε σκοράρει και στην εντός έδρας νίκη της Μαλίν με 3-1 επί της Σταντάρ. Στο 2.80 να βρει δίχτυα ξανά κόντρα στους “κόκκινους”.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ενδιαφέρουσα στοιχηματικά αναμέτρηση είναι και αυτή της Μίντιλαντ με τη Σίλκεμποργκ για το πρωτάθλημα της Δανίας (20:00 Live από το SPORT24). Η Μίντιλαντ βρίσκεται εν μέσω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων και των εκ των πραγμάτων η προσοχή της είναι περισσότερο στην ρεβάνς με την ΑΕΚ Λάρνακας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Την Τρίτη, η Μίντιλαντ ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την ΑΕΚ Λάρνακας, ισοφαρίζοντας στο 84′, τρία λεπτά μετά το γκολ των Κυπρίων. Ισόπαλη 1-1 είχε λήξει και η πρεμιέρα της στη δανέζικη λίγκα με τη Ράντερς.

Από την άλλη, η Σίλκεμποργκ δεν έχει ακόμη ριχθεί στη μάχη της Ευρώπης, αφού οι υποχρεώσεις της ξεκινούν τον Αύγουστο. Στην πρώτη αγωνιστική, πήρε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας από τη Λίνγκμπι, παρότι βρέθηκε κάτω με 2-0 στο 51′.

Τη διαφορά για τη Σίλκεμποργκ την έκανε ξανά ο έμπειρος φορ Νίκλας Χελένιους, σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο 31χρονος άσος προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αφού πέρυσι σκόραρε 17 φορές σε 29 συμμετοχές στο δανέζικο πρωτάθλημα. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, στην ήττα της Σίλκεμποργκ με 3-2 στο Χέρνινγκ από τη Μίντιλαντ, ο Χελένιους είχε πετύχει δύο τέρματα.

Σε τιμές τριπλασιασμού το anytime του Χελένιους. Όποιος θέλει να το πάει και ακόμη παραπέρα, μπορεί να δει και τη διπλή ευκαιρία, καθώς το combo αγγίζει το 4.50. Φυσικά, το Χ2 στο 2.00 στέκεται και μόνο του, στη λογική ότι ο Μπο Χένρικσεν μπορεί να προστατεύσει ορισμένους βασικούς εν όψει ΑΕΚ Λάρνακας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μίντιλαντ – Σίλκεμποργκ: Χελένιους Να Σκοράρει (απόδοση 3.00), 20:00
Σταντάρ – Γάνδη: Κάιπερς Να Σκοράρει (απόδοση 2.80), 21:45

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό