24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers συνεχίζουν μαζί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers ανακοινώνουν την επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.H MEGA Brokers μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαμεσολάβησης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, αποτελεί Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω μιας ευρείας γκάμας λύσεων.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA Brokers κος Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της χορηγικής μας συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Mega Brokers θα συνεχίσει και το 2023 το στρατηγικό της πλάνο που έχει στο επίκεντρο του την δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ θα δημιουργήσει σημαντικά οφέλη στα ενδιαφερόμενα μέρη και των δύο οργανισμών».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την MEGA BROKERS για την ανανέωση της εμπιστοσύνης της και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς το νέο μας γήπεδο συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της χορηγικής μας πλατφόρμας και στην δημιουργία υπεραξίας σε όλες τις χορηγικές – διαφημιστικές συνεργασίες!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό