18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παίρνουν το HasselBlad XPAN Mode

Ειδήσεις Ελλάδα

To HasselBlad XPAN Mode έρχεται στον βασικό εξοπλισμό των OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro. Με τη διαμόρφωση λειτουργίας αυτή, μπορεί να μπει περισσότερη πληροφορία σε ένα κάδρο.

Η αναλογία που προσφέρει το συγκεκριμένο φορμά της HasselBlad είναι 65:24, μία ευρεία ζώνη κάλυψης του φωτογραφικού αντικειμένου που μπορεί να συμπεριλάβει έναν διόλου ευκαταφρόνητο πλούτο πληροφορίας, σαν να τραβούσε κανείς ένα φιλμ στα 24 χιλιοστά με το κινητό του.

Από τα δείγματα των εικόνων που μπορείτε να δείτε στις εικόνες του άρθρου είναι σαφές ότι οι λήψεις αποκτούν ιδιαίτερο χαρακτήρα με το XPAN Mode να εμπλουτίζει πολύ περισσότερο τις δυνατότητες του OnePlus 9 και του OnePlus 9 Pro.

H αισθητική του τελικού αποτελέσματος θυμίζει ασπρόμαυρο φιλμ, ενώ μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να φτάνει η τελική εικόνα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βασικό στοιχείο της ορθής λειτουργίας της φωτογραφικής επέκτασης των δυνατοτήτων του OnePlus 9 Series είναι η λειτουργία του Qualcomm Snapdragon 888 που προσφέρει το υπόβαθρο της ισχύος που απαιτείται.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό